Kilpailu ammattilaisille

Pinni ja Cutrin haastavat suomalaisen hiustaitajan kotimaiseen muotiluovuuteen! Esitä meille näkemyksesi kevään 2016 mageimmasta katumuodista.

OSALLISTU HUIPPUKILPAILUUN!

Pinni ja Cutrin haastavat suomalaisen hiustaitajan kotimaiseen muotiluovuuteen! Esitä meille näkemyksesi kevään 2016 mageimmasta katumuodista. Ole rohkea ja ennakkoluuloton. Anna hiusvärien loimuta ja saksien loistaa! Odotamme upeita, sellaisenaan vaikka Pinnin kanteen sopivia fashion-kokonaisuuksia, joissa kaikki on mietitty päästä varpaisiin.

Tervetuloa suomalaisen kilpailumaailman mullistavaan trendikisaan, jollaista ei ole ennen nähty!

kansikuva_hiustahti_nettisivut  

Kilpailu järjestetään Helsinki Hair and Beauty-tapahtumassa Kaapelitehtaalla lauantaina 5.3.2016.

Kilpailijan tulee tehdä livenä lavalla mallilleen kaupallinen, muodikas leikkaus- ja värimuutos, stailata ja meikata hänet kokonaisuuteen sopivaksi. (Hiusvärjäys saa olla valmiiksi tehty.) Kilpailumalli saa olla nainen tai mies, kilpailijan tulee olla hiusammattiin valmistunut tai alan opiskelija, iältään vähintään 18-vuotias.

Ruhtinaalliset palkinnot!

Kaikki finalistit saavat upeat Cutrin-tuotepaketit (arvo 200 euroa), kolme parasta palkitaan Cutrin-koulutusmatkalla (arvo 500 euroa). Voittaja saa palkintona 5000 euron arvosta Cutrin-tuotteita (valintansa mukaan) sekä markkinointikäyttöönsä tittelin “Suomen Hiustähti 2016.”

Kilpailijoiden tulee käyttää vain Cutrin väri- ja muotoilutuotteita. Cutrin lähettää kaikille kisaan ilmoittautuneille kisatyöhön tarvittavat väri- ja muotoiluaineet. (Tuotteista veloitetaan ennakkomaksu 30 €, joka hyvitetään kilpailijalle Hair and Beauty-kilpailulisenssin hinnassa. Cutrin-asiakkailta ei veloiteta ennakkomaksua tuotteita.) H&B-tapahtuman järjestäjä lähettää erikseen laskun jokaiselta kilpailijalta vaadittaasta kilpailulisenssimaksusta.

Muistathan, että kilpailijan tulee omalla veloituksellaan hankkia malli, meikkaaja, matkat ja majoitus.

Tee näin: suunnittele kisatyösi, tutustu Cutrin väri- ja tuotemaailmaan, (www.cutrin.fi), lähetä kirjallinen suunnitelmasi sähköpostilla Cutrinille yhteystietoinesi: susanna.peltola@cutrin.com

HUOM! Ilmoittautuminen kilpailuun on päättynyt.