Hiustrendit - Collection No 1

Ne Jalostuvat. Ottavat vaikutteita menneestä, peilaavat tulevaa. Cutrin Collection No 1 -Classics tuo tyylityökaluiksesi sesongin neljä vahvinta trendiä, jotka näkyvät kansainvälisillä muotiviikoilla.

KLASSIKOT EIVÄT KUOLE KOSKAAN.

Ne Jalostuvat. Ottavat vaikutteita menneestä, peilaavat tulevaa. Cutrin Collection No 1 - Classics tuo tyylityökaluiksesi sesongin neljä vahvinta trendiä, jotka näkyvät kansainvälisillä muotiviikoilla. Hiuksissa korostuu helppous, skandinaavisuus, tyylipuhtaat yksityiskohdat ja luonnollinen liikkuvuus. Oleellinen saadaan esiin pelkistämällä. Avainsana on muunneltavuus.

 

SAVVY SCANDINAVIAN

Savvy-Scandinavian_2

Sporttitrendi on muuttunut kokonaisvaltaiseksi elämäntavaksi. Siihen kuuluu terveellinen ravinto, liikunta ja energisyys. Vaatetuksessa yhdistellään raikkaita lenkkarivärejä ja moderneja, puhtaita linjoja. Urheiluvaatteista poimittuja materiaaleja ja yksityiskohtia nähdään niin street- kuin juhlapukeutumisessakin. Hiuksissa trendi näkyy skandinaavisena tyylipuhtautena. Kovat graafiset muodot muuntuvat pehmeiksi puhtaan vaaleilla sävyillä. Leikkaus on huolellinen, liikkuva ja muunneltava. Erilaiset tekniset yksityiskohdat tuovat kampaukseen pirteää yllätyksellisyyttä.

Katso video: Leikkaustekniikka

Tuotteet: Care ISM Shampoo & Conditioner / Color ISM Silk Milk Spray / Chooz Multivolumizer / Chooz Fiber Wax / Chooz Hairspray Strong

 

SPORTY RASCAL

Sporty-Rascal_7

Miesten pukeutumisessa klassisuus kohtaa urheilullisuuden. Tyyli on huoliteltu mutta rento. Etäältä klassinen asu paljastuu läheltä tarkasteltuna moderniksi univormuksi. Nahka, neopreeni ja kiiltävät pinnat yllättävät. Sesongin hiustyyli on tiedostava. Siististi sekaisin. Pohjatyössä korostuu klassinen parturointitaito, leikkauksessa teknisyys ja vahvat muotolinjat. Luonnollista sävyä korostetaan pienillä vivahdemuutoksilla. Painopiste on uhmakkaasti edessä. Yksityiskoulun vallattoman älykön hiukset ovat soutukilpailun jäljiltä huolitellusti sekaisin.

Katso video: Leikkaustekniikka

Tuotteet: Volume ISM Shampoo & Conditioner / Chooz Multispray / Chooz Matt Wax / Chooz Hairspray Super Strong Max Control

 

SPICY SEVENTIES

Spicy-Seventies_5

Sähäkkä 70-luku on yksi tämän päivän vahvimmista trendeistä. Se näkyy näytöslavoilla ja vaatemallistoissa aiempaa kapeampana siluettina, retrokuoseina ja discon kultakauden mausteisina väreinä. Hiuksissa puolipitkä on uusi pitkä. Niiden kantaja on vapaa ja huoleton, mutta samalla itsevarma, ylväs ja vahva. Mattaiset ruskean sävyt ja riisuttu ylellisyys korostuvat. Grafiitin ruskea sekä kylmät ja hillityt tummat ruskeat leikittelevät hiuksissa hienostunein vivahde-eroin. Värit ovat runsaita ja pigmenttirikkaita. Helposti muunneltava leikkaus korostaa riisuttua ylellisyyttä. Vähemmän on enemmän.

Katso video: Leikkaustekniikka

Tuotteet: Sensitive Shampoo & Conditioner / Sensitive Styling Mousse Strong / Sensitive Multispray / Sensitive Dry-Shampoo / Sensitive Hairspray Super Strong

 

NUDE DENIM

Nude-Denim

Klassinen farkku on hiipinyt pikku hiljaa kadulta luksusmerkkien näytöksiin ja kesän kuumimmaksi trendiksi. Aikuisempi tumma, pesemätön farkku nousee kulutetun vaalean rinnalle. Hiuksissa korostuu aistikas ja konstailematon luonnollisuus. Klassiset puolipitkät hiukset tuovat 90-luvun haalistuneen grunge-trendin takaisin. Murretut, pehmeän ruskeat sävyt ja huomaamaton permanentti hurmaavat hallitun sotkuisissa hiuksissa. Nude Denim -tyttö on tyylikäs luonnonlapsi, siksi vastustamaton.

Katso video: Leikkaustekniikka

Tuotteet: Reflection Color Boost Shampoo / Reflection Chocolate Treatment / Chooz Multispray / Chooz Texturizing Salt Spray / Chooz Hairspray Strong