Talvihiusten ABC

Talvi tuo mukanaan erilaisia haasteita hiustenhoitoon – kuiva pakkasilma, sisätilojen lämmitykset ja paksut pipot kuivattavat hiuksia ja hiuspohjaa. Sähköisyys, vaikea hallittavuus ja takkuuntuminen ovat tuttuja ilmiöitä pohjoismaisille hennoille hiuksille, pohjoisen haastavissa olosuhteissa.

Talvi tuo mukanaan erilaisia haasteita hiustenhoitoon – kuiva pakkasilma, sisätilojen lämmitykset ja paksut pipot kuivattavat hiuksia ja hiuspohjaa. Sähköisyys, vaikea hallittavuus ja takkuuntuminen ovat tuttuja ilmiöitä pohjoismaisille hennoille hiuksille, pohjoisen haastavissa olosuhteissa. Tarvitset muutamia kikkoja ja tehokkaat täsmäaseet, joilla onnistut kesyttämään itsepäiset talvihiukset ja hellimään herkkää hiuspohjaa.

Kategoria_7_600x400

 

1. Sähköiset hiukset

Haaste: Lentelevät, rätisevät, ei-hallittavat hiukset – kuulostaako tutulta? Talvella pakkanen ja ilman kuivuus tekevät hiuksista erityisen sähköiset. Hiusten negatiivinen sähkövaraus lisääntyy, minkä seurauksena hiukset hylkivät toisiaan ja lähtevät lentoon.

Ratkaisu: Hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet antavat hiuksille extrakosteutusta ja poistavat sähköisyyttä. Kokeile lentävien hiusten taltuttamiseen Cutrin Moistrure ISM Hydrating Care Spray hoitosuihketta, joka poistaa sähköisyyden, parantaa kammattavuutta ja palauttaa kosteustasapainon välittömästi. Hajusteeton vaihtoehto  Cutrin Sensitive Care Spray hoitosuihke antaa tehokosteutusta kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Suihkuta tuotetta hiuksiin poistamaan sähköisyyttä sekä antamaan kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä.

Vinkki: Valitse leijaileville hiuksille harja, joka neutralisoi hiusten varausta ja näin ollen helpottaa hiusten hallittavuutta. Kokeile luonnonkuituista hiusharjaa vähentämään sähköisyyttä.

 

2. Pörröiset, takkuuntuvat hiukset

Haaste: Talvella kaulaliinat ja suuret kaulukset aiheuttavat kitkaa hiuksiin ja saavat hiukset takkuuntumaan.

Ratkaisu: Kokeile talvihiusten pelastajaa, Cutrin Chooz Anti-Frizzer kiiltovoidetta, joka silottaa tehokkaasti pörröisimmätkin hiukset tehden niistä kiiltävät ja silkinpehmeät. Samalla se poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin hallittavat. Hiusten latvoihin voi myös sipaista Arctic Berry Drops -öljyseerumia antamaan kiiltoa ja silkkisen pehmeän tunnun.

Vinkki: Kevyt lettikampaus sujautettuna takin kauluksen sisään saattaa estää hiusten pahimman takkuuntumisen.

IMG_8462

 

3. Kuivat hiukset

Haaste: Hiukset ovat kuivat ja karheat ja latvat harottavat joka suuntaan. Ulkoilman lämpötilavaihtelut haihduttavat hiuksista lisää kosteutta. Hiukset ovat rasittuneet ja elottoman näköiset.

Ratkaisu: Vaihda hiustenhoitotuotteet syväkosteuttaviin tuotteisiin, jotka palauttavat hiusten kosteustasapainon. Kokeile Cutrin Moisture ISM -tuotteita päivittäiseen hiustenhoitoon. Hemmottele vaativia hiuksia silloin tällöin tehohoidoilla, jotka saavat kuiviin hiuksiin uutta eloa. Cutrin Repair ISM Intensive Care tehohoitava intensiivinaamio on välitön ensiapu kärsineille hiuksille – se vahvistaa ja paikkaa vaurioituneen hiuksen rakennetta.

 

4. Herkkä ja ärtyisä hiuspohja

Haaste: Talvella kuiva pakkasilma rasittaa hiusten lisäksi myös hiuspohjaa ja saa sen ärtymään ja punoittamaan. Päivittäiset rutiinit, kuten hiustenpesu, muotoilu ja föönaaminen rasittavat lisää hiuspohjaa.

Ratkaisu: Valitse hiuspohjan ongelmaan tarkoitetut tuotteet ja muista myös tehohoidot parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tehokas apu kuivalle, kutisevalle ja herkälle hiuspohjalle on Cutrin Bio+ Balance Shampoo, joka tasapainottaa ja rauhoittaa hiuspohjaa ja auttaa ennaltaehkäisemään kuivan hilseen muodostumista. Hiuspohjaan jätettävä tehohoito Cutrin Bio+ Balance Moisturizer antaa tehokkaan 24h kosteutuksen ja ehkäisee kuivaa hilsettä ja kutinaa.

Kokeile tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen hiuspohjan hellimiseen hajusteettomia Cutrin Sensitive Rescue -tuotteita. Dry Scalp Care Shampoon tehokosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat sekä suojaavat herkkää ja ärtyisää hiuspohjaa. Viimeistele hoito hiuspohjaan jätettävällä Dry Scalp Care Moisturizer tehokosteuttajalla.

 RESCUE

 

5. Hilseilevä hiuspohja

Haaste: Kuiva hiuspohja on yleinen talven ongelma. Ärsyyntynyt hiuspohja on myös altis hilseilylle.

Ratkaisu: Sano ei hilseelle ja kutinalle ja kokeile Cutrin Bio+ Clear -tuotteita. Pese hiukset Bio+ Clear Shampoolla ja levitä hiuspohjaan Bio+ Clear Peel Mask hellävaraisesti kuoriva hoitonaamio. Raikas tuoksu (sitrus-minttu-vihreä tee) virkistää hiuspohjan ja mielen. Kokeile myös kuuriluontoisesti hiuspohjaan jätettävää Bio+ Active Serum hoitoseerumia, joka auttaa ehkäisemään hilsettä ja kutinaa.

Vinkki: Muista myös hiuspohjan kosteuttaminen Sensitive Rescue tai Bio+ Balance -tuotteilla, jos hiuspohja on kuiva ja pöllyävän hilseilevä.

 

6. Latteat hiukset

Haaste: Pipokauden latistamat hiukset saattavat näyttää veltoilta ja ryhdittömiltä.

Ratkaisu: Ota apuun hiuksia tuuheuttavat tuotteet. Pipokauden ykköstuote on Cutrin Chooz Refreshing Dry-Shampoo, joka kohottaa tyveä ja antaa hetkessä kuohkeutta hiuksille. Kuivashampoon avulla voi lisäksi vähentää märkäpesujen määrää. Kokeile hiusten tuuheuttamiseen myös Root Lifting Finishing Spray -tyvikohottajaa tai voimakasta volyymia ja tuuheutta antavaa Cutrin Multisprayta.