CUTRIN SYKSY 2020: LAILA

MODERNI NOSTALGIA

”Syksyn hiusmuodissa minua innostaa moderni nostalgia. Viimeistelyssä yhdistyy runsas volyymi, pehmeys, sileys ja hiusten yhtenäisyys. Huoliteltu veistoksellinen tyylikkyys ja hiuksen pinnan pehmeys syntyy siten, että hiuksiin föönataan runsaasti rakennetta ja tuuheutta antavia vaahtomaisia tuotteita. Viimeistelyssä tupeerauksella tuetaan hiusten muovailtavuutta. Kampaukseen tehdään syvä sivujakaus ja puolipitkät hiukset kammataan yhtenäisenä muotona hartioille. Latvat ovat voimakkaasti sisäänpäin käännetyt.” Kaisa Vuorenpää, CUTRIN Artistic Team

INSPIRAATIO

Hiusten hienostunut väri hakee inspiraationsa viileästä sinertävästä yöstä, jossa kuun valon kajo osuu huurteiseen maahan ja vedenpintaan. Puhtaan helmenvaaleaan hiukseen heijastuu sinisen, hopean ja hennon punertavan pastelliset sävyt. Kampauksen varjopaikkoja tehostetaan syvemmällä sinertävällä sävyllä.

HOPEAN HOHDETTA

Cutrinin syksyn hiushitti on sävyttävä muotovaahto, uusi AURORA CC Silver Mousse. Vaaleiden ja litteiden hiusten unelmatuote, jolla hiuksiin saadaan upea volyymi ja viileä sävy yhdellä kertaa.

VÄRI

Esivaalennus: CUTRIN AURORA Bleaching Powder Ammonia Free + 4,5 %.
Taittoväri: CUTRIN AURORA Ammonia-Free Hair Color 0.01 + 0.06 + .12 + 1,5 % (1:2)

VIIMEISTELY

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin