Filosofiamme

Pohjoismainen hius on erilainen. Parhaimmillaan se on kaunis, kadehdittava, ainutlaatuinen. Toisina päivinä se on varsin haastava.
Filosofiamme
Pohjoismainen hius on erilainen. Parhaimmillaan se on kaunis, kadehdittava, ainutlaatuinen. Toisina päivinä se on varsin haastava.
ENSILUOKKAISTA ERITYISOSAAMISTA

Ilmastomme on yhtä ankara kuin helläkin. Se ottaa ja antaa. Täällä hiukset, hiuspohja ja hiusväri altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille neljänä vuodenaikana. Ne käyvät läpi syksyn vihmovat sateet, talven purevan pakkasen, kevätauringon haitallisen UV-säteilyn ja kesän kuumuuden kuivattavine katupölyineen. Pitkä pipokausi latistaa herkästi jo entuudestaankin hennot hiukset ja kuiva sisäilma on yhtä kovakourainen niin hiuspohjalle kuin latvoillekin.

Suomalaisella Cutrinilla on yli 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pohjoismaisten hiusten ja hiuspohjan erityispiirteistä sekä pohjoisista olosuhteista. Siksi pystymme tarjoamaan ensiluokkaiset ammattilaistuotteet niin pohjoisten hiusten hoitoon, muotoiluun kuin värikäsittelyyn.

CUTRIN ON ARKTISEN LUONNON VOIMAA

Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät ankarissa olosuhteissa. Siksi luontomme tarjoaa puhtaita ja poikkeuksellisia raaka-aineita, joita ei löydy muualta. Yöttömän kesän aurinko lataa hyytävien viimojen vahvistamiin luonnonantimiin ainutlaatuista elinvoimaa. Lyhyen mutta intensiivisen kasvukauden aikana niihin tiivistyy huikea määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan hiuksiamme.

CUTRIN ON POHJOISMAISTA HUIPPUTEKNOLOGIAA

Tuotekehityksemme tutkii pohjoisen luonnon raaka-aineita ja jalostaa niistä jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja hiusalan ammattilaisten ja kampaamoasiakkaiden käyttöön. Cutrin-tuotteet on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa.

CUTRIN ON LÄHELLÄSI

Haluamme auttaa sinua menestymään. Paikallisuutemme luo aitoa läheisyyttä ja herkkyyttä kuulla hiljaisinkin ääni: jokainen palaute on arvokas ja ohjaa meitä eteenpäin, sillä haluamme olla jokaisen ammattilaisen ensisijainen valinta. Lyhyt etäisyys tehtaalta luoksesi mahdollistaa sekä pienemmän ekologisen jalanjäljen että erinomaisen hinta-laatusuhteen.