CUTRIN AURORA - HYVÄ LUONNOSTAAN

Luotettava ja varma värisarja.

Hennoimmallekin hiukselle ja herkälle hiuspohjalle

IHASTU

BIO+ TEHO JONKA TUNNET

Ainutlaatuiset ja tutkitusti tehokkaat CUTRIN BIO+ -tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. Lopputuloksena hyvinvoiva hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset.

LUE LISÄÄ

PAREMPIIN LOPPUTULOKSIIN HUOKOISUUSEROJA TASOITTAMALLA

CUTRIN AURORA Porosity Filler on rakennetasaaja, joka voidaan käyttää aina ennen kemiallista käsittelyä - oli kyse sitten värjäyksestä tai permanentista. Rakennetasaaja hoitaa ja tasoittaa hiuksen vaurioituneita, huokoisia kohtia, jotta väristä tai kiharasta tulisi mahdollisimman tasainen. Rakennetasaajan avulla vältyt esimerkiksi huokoisimpien kohtien ylitaittumiselta tai tummenemiselta.

OSTA

TÄYDELLINEN VÄRIN VIIMEISTELIJÄ

CUTRIN AURORA Scalp Soothing Treatment auttaa palauttamaan hiuspohjan pH-tasapainon, rauhoittaa hiuspohjaa, ravitsee hiuksia ja lisää kiiltoa värjäyksen, vaalennuksen tai kiharakäsittelyn jälkeen. Tarjoa esimerkiksi lisäpalveluna värjäyksen yhteydessä. Ihana viilentävä vaikutus!

OSTA

UUSI PLEX-INTEGROITU VAALENNUSJAUHE

Uusi CUTRIN AURORA Bleaching Powder Platinum NAP on plex-integroitu vaalennusjauhe jopa 9 asteen vaalennusteholla. Merileväpohjaiset ravinnerikkaat tehoaineet kosteuttavat, vahvistavat ja suojaavat hiusta. Hajusteeton ja 100% vegaaninen koostumus.

OSTA
PROMISE Kampaamotuotteet

PROMISE – ROCK, RAUHA JA LAKKAUS

Mitä tapahtuu, kun intohimo ja kokemus sanovat käsipäivää? Silloin syntyy tuotesarja, joka tekee juuri sen, minkä lupaa – ei enempää, ei vähempää. Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja suomalainen. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa.

Promise-tuotteet saatavilla nyt CUTRIN verkkokaupasta.

OSTA

Askeleet AURORA-ammattilaiseksi

CUTRIN PRO All Inclusive -koulutusohjelma.

LUE LISÄÄ

MEISTÄ

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI

Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy runsas määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan myös hiuksia.

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita, joista monet saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivutuotteina.

LUE LISÄÄ

SITOUTUMISEMME

Filosofiamme on kehittää turvallisia, pohjoisen luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, kestävän kehityksen periaatteita huomioiden. Juuremme lääketeollisuudessa näkyvät tinkimättömyydessämme tuoteturvallisuutta kohtaan. Meille on yhtä tärkeää valita ainesosat, joita käytämme samoin kuin ne, joiden käyttöä vältämme.

Ensiluokkaiset CUTRIN kampaamotuotteet suunnitellaan, kehitetään ja testataan Suomessa. Kunnioitamme yhteistä pohjoista ympäristöämme, ja tämä näkyy toimintatavoissamme.

LUE LISÄÄ

POHJOISEN HIUSTARPEISIIN

CUTRIN-tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta pipon latistamille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.

Kevyissä ja hienojakoisissa koostumuksissa yhdistyy painoton hoitoteho, pito ja suoja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. Me autamme pohjoista hiusta voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta, olosuhteista huolimatta.

LUE LISÄÄ

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin