VIEHÄTY VAALEISTA

Inspiroidu kouluttajiemme suosikkiresepteistä

POIMI RESEPTIT

KOULUTTAJAN VINKKI

Varmista vaaleiden tasainen ja kaunis lopputulos. Käytä kelatoivaa AINOA Mineral Remove shampoota ennen värikäsittelyä ja anna sen vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuuttia ennen huuhtelua. AURORA Porosity Filler -suihke tasoittaa ja hoitaa hiuksen vaurioituneita ja huokoisia kohtia ennen kemiallista käsittelyä. Suihkuta tuote kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen käsittelyä, älä huuhtele.

 

CUTRIN kouluttaja, Blonde Specialist

MILLA INKILÄ

IHAN VILLINÄ TALVEEN

Uusi ihastuttava kausituote VILLI tarjoaa suojaa ja hemmottelua talvihiuksille. Rajoitettu määrä, rajoitetun ajan – tilaa omasi ja ihastu. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja hoitosuihke.

OSTA HETI

DUOPAKKAUKSET JOULUMYYNTIIN

Houkuttelevat lahjapakkaukset saatavilla joulumyyntiin. Tuotteita rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa omasi!

OSTA NYT

VIENO – HELLÄVARAINEN LUONNOSTAAN

CUTRIN VIENO on hajusteettoman kampaamokosmetiikan edelläkävijä. Kompakti hoito- ja muotoilutuotesarja on hellävarainen luonnostaan ja sopii kaikille asiakkaillesi. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

LUE LISÄÄ

CUTRIN AURORA – HYVÄ LUONNOSTAAN

Pohjoinen luonto ja luonne. Luonnon tehoaineet yhdistettynä suomalaisen tuotekehityksen periksiantamattomuuteen ja tinkimättömyyteen.

Niin syntyy luotettava ja varma värisarja, jonka toimivuus on testattu hennoimmallakin hiuksella ja herkimmällä hiuspohjalla. 

VÄRIKARTTA

TOIVOTTU UUTUUS AMMATTIKOOSSA

CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo saatavilla nyt litran pumppupullossa. Varmista väritulos poistamalla hiuksista metallijäämät ennen värikäsittelyä tai kirkasta luonnon hiusta tai raidoitettuja hiuksia tekemällä puhdistuskäsittely sellaisenaan.

Kelatointiteknologia poistaa hiuksista mineraaleja, joita kertyy hiuksiin talousvedestä ja putkistosta. Mineraalit , kuten kupari ja kalkki aiheuttavat hiuksiin ei-toivottuja mattaisia vivahteita ja kuivattavat niitä.

OSTA

PAREMPIIN LOPPUTULOKSIIN HUOKOISUUSEROJA TASOITTAMALLA

CUTRIN AURORA Porosity Filler on rakennetasaaja, joka voidaan käyttää aina ennen kemiallista käsittelyä - oli kyse sitten värjäyksestä tai permanentista. Rakennetasaaja hoitaa ja tasoittaa hiuksen vaurioituneita, huokoisia kohtia, jotta väristä tai kiharasta tulisi mahdollisimman tasainen. Rakennetasaajan avulla vältyt esimerkiksi huokoisimpien kohtien ylitaittumiselta tai tummenemiselta.

OSTA

UUSI PLEX-INTEGROITU VAALENNUSJAUHE

Uusi CUTRIN AURORA Bleaching Powder Platinum NAP on plex-integroitu vaalennusjauhe jopa 9 asteen vaalennusteholla. Merileväpohjaiset ravinnerikkaat tehoaineet kosteuttavat, vahvistavat ja suojaavat hiusta. Hajusteeton ja 100% vegaaninen koostumus.

TUTUSTU
MUOTO Classic Curl

KLASSINEN PERMANENTTIAINE LUOTETTAVAAN JA TEHOKKAASEEN KIHARTAMISEEN

MUOTO Classic Curl on helppokäyttöinen ja hellävarainen permanenttiaine, jonka sisältämä CUTRIN Hydra Care Complex auttaa hiuksia säilyttämään luonnollisen kosteuden ja suojaa hiuksia permanenttikäsittelyn aikana. Tuloksena on kauniit ja kimmoisat kiharat.

OSTA

HELLÄVARAINEN PERMANENTTIAINE ILMAN AMMONIAKKIA JA TIOGLYKOLAATTIA

MUOTO Gentle Wave -tuotteilla saat hienoihinkin hiuksiin luonnollista volyymia, lainetta ja kiharaa. After Perm -jälkikäsittelyainetta suositellaan käytettäväksi aina Gentle Wave -käsittelyn jälkeen. Ehkäisee ja neutraloi mahdollisia epämiellyttäviä tuoksuja.

OSTA
PROMISE Kampaamotuotteet

PROMISE – ROCK, RAUHA JA LAKKAUS

Mitä tapahtuu, kun intohimo ja kokemus sanovat käsipäivää? Silloin syntyy tuotesarja, joka tekee juuri sen, minkä lupaa – ei enempää, ei vähempää. Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja suomalainen. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa.

Promise-tuotteet saatavilla nyt CUTRIN verkkokaupasta.

OSTA

Askeleet AURORA-ammattilaiseksi

CUTRIN PRO All Inclusive -koulutusohjelma.

LUE LISÄÄ

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin