CUTRIN AURORA Bleaching Powder 500 g

Perinteinen hajusteeton vaalennusjauhe

Kuvaus

CUTRIN AURORA perinteinen hajusteeton vaalennusjauhe. Perinteinen, hajusteeton vaalennusjauhe hiusten monipuolisiin raidoitustekniikoihin. Takaa puhtaan vaalean lopputuloksen myös tummissa ja värjätyissä hiuksissa.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

A0617 INGREDIENTS/COCTAB: POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM CARBONATE, AMMONIUM PERSULFATE, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM EDTA, SILICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), ADANSONIA DIGITATA SEED OIL, HYDROLYZED KERATIN.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Vaalennusaine on voimakkaasti alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle.
Purkki ja kansi on tehty muovista, selostelehtinen paperista. Mikäli pakkaus on täysin tyhjä, irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Täysin tyhjä muovipussi hävitetään energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Selostelehtinen kierrätetään paperinkeräyksessä.