CUTRIN MUOTO Classic Curling Lotion N 75 ml

Permanenttiaine käsittelemättömille hiuksille

Kuvaus

CUTRIN MUOTO permanenttiaine käsittelemättömille hiuksille. Luotettava, helppokäyttöinen ja hellävarainen permanenttiaine käsittelemättömille hiuksille. Sen sisältämä hydra care complex auttaa hiuksia säilyttämään luonnollisen kosteuden ja suojaa hiuksia permanenttikäsittelyn aikana. Tuloksena ovat kauniit ja kimmoisat kiharat.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

A1019 INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), THIOGLYCOLIC ACID, AMMONIUM BICARBONATE, AMMONIA, HYDROLYZED KERATIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED COLLAGEN, TETRASODIUM EDTA, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SILK AMINO ACIDS, PHENOXYETHANOL, EDTA, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Valmistusmaa

Ominaisuudet

Kierrätysohjeet

Hiusten permanenttiaine on alkalista/voimakkaasti alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Huom. Gentle Waving Lotion After Perm Treatment -tuotetta voi käsitellä tavallisen sekajätteen tavoin.
Pullo ei ole kierrätettävää muovia, joten laita tyhjä pullo energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Korkki on tehty kierrätettävästä muovista. Irrota korkki pullosta ja laita korkki muovipakkauskeräykseen. Ryhmäpakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.