CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion S 75 ml

Luonnollista lainetta vaalennetuille hiuksille

Kuvaus

CUTRIN MUOTO luonnollista lainetta vaalennetuille hiuksille. Hellävarainen permanenttiaine ilman ammoniakkia ja tioglykolaattia. Luonnollista volyymia, lainetta tai kiharaa vaalennetuille hiuksille.

 

HUOM. MUOTO Gentle Wave permanenttiaineen sisältämän Pentasodium Pentetaten käyttö kosmetiikkatuotteissa (uusissa ja olemassa olevissa) kielletään EU:ssa 1.12.2023 alkaen. Lue tiedote.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

C1220 INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), CYSTEAMINE HCL, AMINOMETHYL PROPANOL, OLETH-20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTASODIUM PENTETATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Hiusten permanenttiaine on alkalista/voimakkaasti alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Huom. Gentle Waving Lotion After Perm Treatment -tuotetta voi käsitellä tavallisen sekajätteen tavoin.
Pullo ei ole kierrätettävää muovia, joten laita tyhjä pullo energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Korkki on tehty kierrätettävästä muovista. Irrota korkki pullosta ja laita korkki muovipakkauskeräykseen. Ryhmäpakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.