CUTRIN MUOTO Humidity Shield 200 ml

Kosteussuojasuihke

Kuvaus

CUTRIN MUOTO kosteussuojasuihke on kehitetty suojaamaan hiuksia kosteutta vastaan. Kun haluat säilyttää föönauksen, kampauksen tai kiharat haastavissakin olosuhteissa. Elastista tukea ja painotonta kontrollia. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia.

Käyttöohjeet

Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin 25cm etäisyydeltä.

Ainesosat

C0719 INGREDIENTS/COCTAB: ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, AQUA, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, BETULA ALBA JUICE, XYLITOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irrota korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen joka arvostelee “CUTRIN MUOTO Humidity Shield 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.