KASVATA UNELMIESI HIUKSET

CUTRIN BIO+ tuotteet auttavat edistämään hiusten kasvua

CUTRIN BIO+ Hair Strength -linja sisältää puhdistavat ja energisoivat tuotteet naisille, jotka kärsivät ohenevista hiuksista ja/tai kasvattavat hiuksia. Cutrin Hair Vitality™ -teknologia saa tehonsa kotimaisesta kauraöljystä, F-vitamiinista ja Anagain® aktiiviaineesta. Kliinisissä tutkimuksissa jopa 89% koki saavansa apua hiustenlähtöön ja 80% testaajista tunsi hiustensa vahvistuneen.***

Kokeile nyt. Tuotteilla 100% Rahat takaisin –tyytyväisyystakuu.

Strengthening Scalp Serum

Vahvistava hiuspohjaseerumi sinulle, jolla on ohentuvat hiukset ja/tai kasvatat pitkiä hiuksia. Seerumi virkistää ja auttaa tukemaan hiusten kasvua. CUTRIN Hair Vitality -teknologia yhdistää hellävaraisesti suojaavan luonnollisen pohjoismaisen kauraöljyn sekä hiusten hyvinvointia tukevat F-vitamiini ja Anagain™ aktiiviaineet.

OSTA SOKOKSELTA

Strengthening Shampoo

Puhdistava ja vahvistava shampoo erityisesti sinulle, jolla on ohentuvat hiukset ja/tai kasvatat pitkiä hiuksia. Hellästi puhdistava shampoo sopii myös värikäsitellyille hiuksille. Cutrin Hair Vitality -teknologia yhdistää hellävaraisesti suojaavan luonnollisen pohjoismaisen kauraöljyn sekä hiusten hyvinvointia tukevat F-vitamiini ja Anagain™ aktiiviaineet.

OSTA SOKOKSELTA

Strengthening Conditioner

Vahvistava ja ravitseva hoitoaine lisää käsiteltävyyttä, joustavuutta ja kiiltoa. Saa hiuksesi tuntumaan pehmeiltä ja vahvoilta. Cutrin Hair Vitality -teknologia yhdistää hellävaraisesti suojaavan luonnollisen pohjoismaisen kauraöljyn sekä hiusten hyvinvointia tukevat F-vitamiini ja Anagain™ aktiiviaineet.

OSTA SOKOKSELTA

Saatavana verkosta

www.lyko.fi  www.sokos.fi

Lisäksi hyvin varustellut parturi-kampaamot ja apteekit sekä Sokos tavaratalot, Prisman kampaamot ja Hiustalo.

TRENDAA JUURI NYT: HIUSPOHJAN HYVINVOINTI

Ainutlaatuiset ja tutkitusti tehokkaat CUTRIN BIO+ -tuotteet tarjoavat ainoana tuotesarjana ratkaisun kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. Lopputuloksena hyvinvoiva hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset.

CUTRIN BIO+-tuotteet ovat 100% vegaanisia ja ne on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa; tuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden teho on todistettu kliinisissä tutkimuksissa ulkopuolisissa tutkimuslaboratorioissa.

Kuivuuteen, kutinaan, herkkyyteen

Kosteuttavaan ja hiuspohjaa rauhoittavaan Cutrin BIO+ Hydra Balance -linjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiuspohjan hoitovoide sekä pesevä hoitoaine. 90% testaajista tunsi kosteuttavan tehon sekä rauhoittavan vaikutuksen välittömästi.*

Rasvoittuvalle hiuspohjalle ja hiuksille

Cutrin BIO+ Balancing Care -linja tukee hiuspohjan luonnollista kosteus-öljytasapainoa ja saa hiukset tuntumaan raikkailta ja ilmavilta. Tuotesarjaan kuuluu shampoo sekä hoitosuihke.

Tutkitusti tehokas hilseen hoitoon

CUTRIN BIO+ Anti-Dandruff Care -linjan tuotteet puhdistavat ja tasapainottavat tehokkaasti hilseestä, punoituksesta ja kutinasta kärsivää hiuspohjaa. Kliiniset tutkimukset osoittavat tuotteiden tehon: jopa 100% testaajista totesi näkyvän hilseen vähentyneen välittömästi tuotteen käytön myötä.**

Oheneville hiuksille ja hiusten kasvatukseen

CUTRIN BIO+ Energy Boost -tuotteet on kehitetty avuksi miesten oheneville hiuksille ja ennenaikaiseen hiustenlähtöön.

Hellävaraiseen hiuspohjan kuorintaan, patentoitu koostumus

Kevyesti kuoriva CUTRIN BIO+ Detox Scalp Treatment hoitonaamio virkistää hiuspohjan ja soveltuu kaikentyyppisille hiuspohjille.

*EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY SKIN MOISTURE 2022
**EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY ON DANDRUFF 2021
***EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY ON PREVENTING HAIRLOSS 2023

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin