CUTRIN – POHJOISEN HIUKSEN JA HIUSPOHJAN ASIANTUNTIJA

Pohjoisen herkän hiuspohjan ja hienolaatuisen hiuksen hoitoa, muotoilua ja kampaustaitoa pohjoisen luonnon tehoaineiden voimalla. Se on ollut erikoisalamme jo viisikymmentä vuotta.

CUTRIN tulee latinasta:
CUTIS = IHO + CRINIS = HIUS

POHJOISMAISTA HIUSMUOTOILUA – POHJOISEN LUONNON, ELÄMÄNTAVAN JA DESIGNIN INSPIROIMAA LUOVUUTTA

CUTRIN MUOTOLINJA -kokoelma räätälöidään pohjoismaisiin tarpeisiin. Globaaleihin megatrendeihin pohjautuen se kunnioittaa kauneuskäsitystämme ja pohjoisen hiuksen erityislaatua. CUTRINin tapa visualisoida hiusmuotia inspiroi kampaajia ympäri maailmaa. Meidät on löytänyt yhä useampi hiusmuotoilun minimalistisuutta ja funktionaalista kauneutta arvostava kampaaja.

POHJOISEN HIUSTARPEISIIN

CUTRIN-tuotteet on kehitetty pohjoisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin: tuuheutta ja runsautta pipon latistamille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle ja värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta.

Kevyissä ja hienojakoisissa koostumuksissa yhdistyy painoton hoitoteho, pito ja suoja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. Me autamme pohjoista hiusta voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta, olosuhteista huolimatta.

LUE LISÄÄ

KUNNIOITUKSEMME LUONTOA KOHTAAN HEIJASTUU KAIKKEEN TOIMINTAAMME.

Filosofiamme on kehittää turvallisia, pohjoisen luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, kestävän kehityksen periaatteita huomioiden. Juuremme lääketeollisuudessa näkyvät tinkimättömyydessämme tuoteturvallisuutta kohtaan. Meille on yhtä tärkeää valita ainesosat, joita käytämme samoin kuin ne, joiden käyttöä vältämme.

Ensiluokkaiset CUTRIN kampaamotuotteet suunnitellaan, kehitetään ja testataan Suomessa. Kunnioitamme yhteistä pohjoista ympäristöämme, ja tämä näkyy toimintatavoissamme.

LUE LISÄÄ

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI.

Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy runsas määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan myös hiuksia.

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita, joista monet saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivutuotteina.

LUE LISÄÄ

TUOKSUTTOMUUDEN PUOLESTA

Allergia-, iho- ja astmaliiton tekemän, suomalaisille suunnatun tutkimuksen mukaan väestöstämme noin joka kolmas oireilee ainakin joskus tuoksuista tai hajuista. Heistä vajaa kolmannes määriteltiin vahvasti tuoksuherkäksi. Tuoksuherkkyys vaikuttaa merkittävästi noin puolen miljoonan suomalaisen elämään.

Cutrin on tehnyt yli 20 vuotta yhteistyötä Suomen Allergia, Iho ja astmaliiton kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt mm. CUTRIN VIENO -tuotesarja, jolle on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet sopivatkin erityisesti hajusteallergikolle, tuoksuherkkyydestä kärsivälle sekä ylimääräisiä kemikaaleja ja tuoksuja välttävälle – niin kotikäyttöön, kuin liiketyöhön kampaamossa.

CUTRIN YRITYKSENÄ

CUTRIN lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin, ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskosmetiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset, luonnon raaka-aineita sisältävät tuotteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.

Päämarkkinamme ovat Pohjoismaat ja Baltia. CUTRINin menestyksen taustalla on LUMENE Oy, kansainvälinen kauneuden ja hyvinvoinnin huippuosaaja.

POHJOISMAISTA HIUSOSAAMISTA SINULLE JA ASIAKKAALLESI

CUTRIN on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Tervetuloa mukaan pohjoismaista hiusosaamista, asiakaspalvelun läheisyyttä ja vastuullisuutta arvostavien CUTRIN-ystävien yhteisöön. Olemme täällä sinua ja asiakkaitasi varten.

TERVETULOA KUMPPANIKSEMME

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin