Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Nämä tilaus ja toimitusehdot koskevat Cutrin Oy:n verkkokauppaa. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan näitä Cutrin Oy:n tilaus- ja toimitusehtoja sekä kulloinkin voimassa olevia Cutrin Oy:n jälleenmyynnin yleisiä ehtoja.

Asiakkuus

Tilaaminen edellyttää olemassa olevaa asiakkuutta Cutrin Oy:n kanssa. Jos vaadittua asiakkuutta ei vielä ole, tulee se tehdä ennen tilaamista. Rekisteröityä voi nettikaupassa tai ottamalla yhteyttä Cutrin Oy:n asiakaspalveluun.

Henkilötietojen käsittely

Antamanne asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.cutrin.fi

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät -30 % alennuksen (ei koske tarvikkeita). Tuotteiden hintoihin lisätään alv.

Maksutavat

Tuotteet myydään laskua vastaan tiliasiakkaille. Ennen tiliasiakkuuden perustamista tarkistamme asiakkaan luottotiedot. Tiliasiakas maksaa tilauksen 30 päivän kuluessa Cutrin Oy:n antaman laskun päivämäärästä. Ei tiliasiakkaiden tuotteet myydään postiennakolla.

Toimitustavat

Tiliasiakkaiden toimitustapa on Posti Express Bussines Day, jolloin tuotteet toimitetaan pakettina, rullakossa tai lavalla asiakkaalle arkityöpäivänä klo 14.00 mennessä. Ei tiliasiakkaiden tuotteet toimitetaan postiennakkopakettina Postin toimipisteeseen.

Toimituskulut

Alle 120 € tilauksiin lisätään toimituskulut 16 €.

Toimitusaika

Tilaus pyritään lähettämään asiakkaalle yhden ja maksimissaan kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitusaika on siten normaalioloissa 2-4 arkipäivää.

Reklamaatiot

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot on tehtävä 7 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.