NORDIC BLONDES

Uudet vaalennusvärit ME+-teknologialla

HURMAANNU

KAMPAAJA, HEILAHDA OSTOKSILLE

Rekisteröidy verkkokauppaan ja hyödynnä ensitilaajan etusi -35% CUTRIN ammattituotteista. Laskutusasiakkaanamme ostat verkkokaupassakin omalla sopimushinnallasi ja maksat tuttuun tapaan laskulla. Opiskelijalle tarjoamme Paytrail-maksutavat.

REKISTERÖIDY NYT

SYKSYN KOULUTUSKALENTERI ON JULKAISTU

Syksyllä hurmaannutaan uusista innovatiivisista kiiltosävyistä ja päivitetään osaamista leikkausten, ajankohtaisten vaalennus- ja taittosävytysten, pikakampausten ja palvelumuotoilun osalta.

Hurmaavat ja inspiroivat kouluttajamme päivittävät tietosi ja taitosi uuteen sesonkiin. Tervetuloa oppimaan!

SYKSYN KOULUTUKSET

UUDISTUNEET PERMANENTTIAINEET

Monipuoliset permanenttikäsittelyt tarjoavat juuri nyt mahdollisuuden palvelumyynnin sekä asiakaskunnan kasvattamiseen. Uudistuneilla CUTRIN MUOTO permanenttiaineilla toteutat kiharan monet muodot kestävästi ja hellävaraisesti.

KATSO MITEN

CUTRIN AURORA – VARMA VÄRISARJA

Pohjoinen luonto ja luonne. Luonnon tehoaineet yhdistettynä suomalaisen tuotekehityksen tinkimättömyyteen. Niin syntyy luotettava ja varma värisarja, jonka toimivuus on testattu hennoimmallakin hiuksella ja herkimmällä hiuspohjalla.

VÄRIKARTTA

PROMISE KAMPAAMOTUOTTEET

Mitä tapahtuu, kun intohimo ja kokemus sanovat käsipäivää? Silloin syntyy tuotesarja, joka tekee juuri sen, minkä lupaa. Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja suomalainen. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa. Promise-tuotteita saa vain kampaamoista. Tutustu Promisen tarinaan

Promise-tuotteet nyt CUTRIN verkkokaupasta.

TUTUSTU

MUOTOLINJA 2024

Tarkastellaan kauneutta pintaa syvemmältä.

MUOTOLINJA

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin