POHJOISMAISTA HIUSOSAAMISTA SINULLE JA ASIAKKAILLESI

Tervetuloa mukaan pohjoismaista hiusosaamista, asiakaspalvelun läheisyyttä ja vastuullisuutta arvostavien CUTRIN-ystävien yhteisöön. Olemme täällä sinua ja asiakkaitasi varten.

POHJOISEN HIUKSEN JA HIUSPOHJAN ASIANTUNTIJA

Ylpeydellä voimme sanoa olevamme se aito ja alkuperäinen pohjoisen hiusmuotoilun asiantuntija. Lähes viisikymmentä vuotta osaamista ja erikoistumista pohjoiseen hiukseen ja hiuspohjaan ovat tehneet meistä alan parhaan hienolaatuisen hiuksen asiantuntijan. Kaikki tuotteemme on kehitetty pohjoisen hiusten tarpeisiin: tuomaan volyymia, rakennetta ja pitoa sekä korostamaan hiuksen luonnollista kauneutta.

PUHTAASTI SUOMALAINEN

CUTRINin juuret ovat suomalaisessa kulttuurissa, ympäristön ja luonnon arvostuksessa. Meillä on läheinen suhde ympäröivään puhtaaseen, pohjoiseen luontoon. Sieltä ammennamme inspiraatiomme sekä tuotteidemme ainutlaatuiset tehoaineet. Tuotteemme on suunniteltu, kehitetty ja testattu Suomessa ja kehitystyötämme vauhdittaa Lumenen innovatiivinen ihonhoito-osaaminen. Kaikki, mitä teemme, on suunniteltu Suomessa hienon hiuksen ja herkän hiuspohjan erityistarpeisiin, eettisiä arvoja ja ympäristöä kunnioittaen.

AIDOSTI PAIKALLINEN

Tarjoamme nopeaa, joustavaa, luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua. Olemme paikalla silloin, kun apua tarvitset. Asiantuntevat edustajamme palvelevat sinua joustavasti ja koulutustiimimme on ammatillisena tukenasi. Olemme lähelläsi myös maantieteellisesti. Varastomme sijaitsee Suomessa, pääkonttorimme sekä tuotekehitys- ja markkinointitiimimme sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, vain yhden puhelinsoiton päässä.

Tilaat tuotteet helposti juuri silloin kun se sinulle sopii, omalta edustajaltasi, soittamalla tilauspalveluumme 0800 122 211 tai sähköpostitse cutrintilaukset@cutrin.com.

ALAN INSPIROIVIN KOULUTUS

CUTRIN auttaa sinua kehittymään ammattilaisena. Koulutuksemme keskittyy leikkaustekniikoihin, värjäykseen ja uusimpiin trendeihin, kunnioittaen pohjoista erityislaatuista hiusta ja kuluttajien tarpeita. Saat myös arvokasta opastusta liiketoiminnan kehittämiseen.

CUTRIN MUOTOLINJA -kokoelma on CUTRINin tapa visualisoida ajankohtaista hiusmuotia. Siihen pohjautuva muotikiertue tuo catwalkille maailman trendit pohjoismaisiin tarpeisiin räätälöitynä. Teknistä osaamista voit vahvistaa alueellisissa workshopeissa ja liikekohtaisissa koulutuksissa.

Studiomme Espoossa on sinulle aina avoinna, kun kaipaat inspiraatiota ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi.

MENESTY KANSSAMME

Pohjoisen hiuksen paikallisena asiantuntijana saat meiltä kaiken tarvitsemasi kukoistavaan liiketoimintaan. Uusimmat innovaatiot, pohjoismaiseen designiin ja kuluttajien tarpeisiin pohjautuvan hiusmuodin, yksilöllisesti suunnitellun koulutuksen, kannattavat katteet ja liiketoiminnan tuen. Markkinointiasi vauhdittaa kiinnostavat, monikanavaiset kuluttajakampanjat sekä kattava materiaalipankki. Uskomme kumppanuuteen, jossa me menestymme yhdessä.

OLEN KIINNOSTUNUT CUTRIN-KUMPPANUUDESTA, OTTAKAA MINUUN YHTEYTTÄ.

*

*-merkityt kentät ovat pakollisia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin