CUTRIN AURORA Home Color Kit 2 x 60 ml

Ammoniakiton hiusväri kotikäyttöön

Kuvaus

CUTRIN AURORA ammoniakiton kotiväri on kehitetty hiusten sävyttämiseen sekä värin virkistykseen ja ylläpitoon kampaamokäyntien välissä. AURORA suositusvalikoiman sävyillä on helppoa onnistua myös kotioloissa. Uusi palvelutuote mahdollistaa laajan, jopa 37 suosikkisävyn valikoiman. Pohjoisen luonnon valkohilpan siemenöljy ja vadelmavaha kosteuttavat, antavat kiiltoa ja auttavat suojaamaan hiuksia. Kotiväripakkaus sisältää 2 kpl CUTRIN AURORA developer -hapetetta (2 x 60 ml), 2 kpl suojahanskoja ja käyttöohjeet. Kampaaja valitsee pakkaukseen laitettavan hiusvärin asiakkaansa kanssa.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

CUTRIN AURORA HAPETE: B0220 INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, SODIUM STANNATE, SODIUM LAURETH SULFATE, PHOSPHORIC ACID, DISODIUM PYROPHOSPHATE, PEG-40 CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, ETIDRONIC ACID, C12-13 ALKYL LACTATE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA. CUTRIN AURORA VÄRIVOIDE: KATSO TÄYDELLINEN AINESOSALUETTELO VÄRIVOITEEN PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Voidemainen kevythiusväri on alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Täysin tyhjän alumiinituubin voi kierrättää metallinkeräykseen. Irrota muovinen tulppa ja laita se muovipakkauskeräykseen.
Hiusvärituotteen hapete sisältää vetyperoksidia. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Pullo ja tulppa on tehty muovista. Mikäli pakkaus on täysin tyhjä, irrota tulppa pullosta ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.
Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.
Laita käytetyt suojakäsineet energiajakeeseen tai sekajätteeseen.