PROMISE COLOR TONING TREATMENT COPPER IRIS 200 ML

Sävyttävä ja hoitava hiusnaamio kuparinvärisille ja ruskeille hiuksille

Kuvaus

PROMISE Sävyttävä ja hoitava hiusnaamio kuparinvärisille ja ruskeille hiuksille sävyn ylläpitämiseen tai hillittyihin muutoksiin.

Käyttöohjeet

Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa 5–15 min riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhtele huolellisesti. Hiusten kunto, huokoisuus ja nykyinen sävy vaikuttavat lopputulokseen.

Ainesosat

A0823INGREDIENTS [COCTAB]: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, BETAINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CETYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE/MORPHOLINOMETHYL SILSESQUIOXANE COPOLYMER, QUATERNIUM-80, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIDECETH-5, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, BASIC RED 76, BASIC BROWN 17, BASIC YELLOW 87, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Tuubi ja korkki on tehty muovista. Irrota korkki tuubista, jos mahdollista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Mikäli tuubi ja korkki eivät ole eroteltavissa, laita pakkaus sellaisenaan muovipakkauskeräykseen.