Tester PROMISE Flexible Hairspray 300ml

Joustava hiuskiinne

Kuvaus

PROMISE Joustava hiuskiinne. Vaikutus: Auttaa sekä muotoilemaan että kiinnittämään hiuksesi haluamaasi muotoon. Joustava, luonnollinen lopputulos.

Käyttöohjeet

Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 25 cm etäisyydeltä.

Ainesosat

A0222INGREDIENTS [COCTAB]:ALCOHOL, DIMETHYL ETHER, AQUA, POLYURETHANE-14, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, TRIETHYL CITRATE, PARFUM, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, PPG-12 DIMETHICONE, CITRIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irroita korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.