CUTRIN AURORA – HYVÄ LUONNOSTAAN

Pohjoinen luonto ja luonne. 

Luonnon tehoaineet yhdistettynä suomalaisen tuotekehityksen periksiantamattomuuteen ja tinkimättömyyteen. 

Niin syntyy luotettava ja varma värisarja, jonka toimivuus on testattu hennoimmallakin hiuksella ja herkimmällä hiuspohjalla. 

LUOVUUTTA POHJOISEN LUONNON INSPIROIMANA

CUTRIN AURORA tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset työkalut eri värjäystilanteisiin. Yli 150 sävyn valikoimasta löytyy ajankohtaiset muotisävyt sekä runsaasti vaihtoehtoja täydellisen vaalean värin tekemiseen – vaalentamiseen, värjäämiseen ja sävytykseen. Lisäksi valikoima kattaa harmaanpeittosarjat, monipuoliset ja vivahteikkaat ruskeat sekä upeat punaiset. Värjäätpä sitten harmaita, käsittelemättömiä, permanentattuja, aiemmin värjättyjä, vaalennettuja tai raidoitettuja hiuksia, löydät aina sopivat tuotteet kauneimman lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Innovatiivinen Cutrin Color Radiance™ -teknologia, emulsiokoostumus ja luonnon aktiiviaineet auttavat suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta värjäyksen aikana. Hiukset pysyvät hyvässä kunnossa ja helposti käsiteltävinä koko värikäsittelyn ajan. 

Kiiltävä, hehkuva hiusväri ja hyväkuntoiset hiukset*. AURORA takaa intensiivisen ja tasaisen, mutta samalla eloisan ja luonnollisen lopputuloksen. 

*Instrumentaalitestaus, AURORA käyttötutkimus 2018

CUTRIN COLOR RADIANCE™ -TEKNOLOGIA 

COLOR RADIANCE™-teknologian ansiosta luonnon tehoaineet sekoittuvat tasaisesti hapetteen kanssa, jolloin emulsion värimolekyylit kulkeutuvat vaivattomasti hiukseen. 

Optimaalinen emulsiorakenne suojaa väriaineita ja mahdollistaa värin kehittymisen vasta hiuksen sisällä. Värimolekyylit lukkiutuvat hiuksen sisään, minkä johdosta hiusväri pysyy intensiivisenä vielä useiden pesujen jälkeen. 

CUTRIN AURORA hiusvärit sisältävät ravitsevia luonnon aktiiviaineita, kuten kasviöljyjä. Ne auttavat korjaamaan ja suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta. Hiukset pysyvät hyvässä kunnossa ja helposti käsiteltävinä värikäsittelyn ajan. CUTRIN COLOR RADIANCE™- teknologian ansiosta hiukset ovat värjäyksen jälkeen hyväkuntoiset, sileät ja kiiltävät 

VÄRIEN VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI.

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Ankarissa olosuhteissa vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät. Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy runsas määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan myös hiuksia. 

Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita, joista monet saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivuvirroista. Esimerkiksi monet tuotteissamme käytettävistä marjaöljyistä ja -uutteista saadaan elintarviketeollisuuden ylijäämästä. 

CUTRIN kestoväreissä luonnon tehoaineina käytetään mm. karpalonsiemenöljyä ja kevytväreissä vadelmavahaa sekä lakansiemenuutetta. Tehoaineet suojaavat hiusta ja hiuspohjaa, taaten soveltuvuuden ohuimmallekin hiukselle ja herkimmällekin hiuspohjalle. 

AURORA KEVYTVÄRI (MONOETHANOLAMIINI)

• Ammoniakiton
• Hiusten sävyttämiseen ja värjäämiseen samaan
tummuuteen tai tummemmaksi
• Laaja valikoima taittosävyjä vaalennetuille hiuksille
• Harmaiden häivyttämiseen (peittokyky n. 70 %)
• Ihanteellinen hiusväri aiemmin värikäsitellyille tai
vaalennetuille hiuksille, ensivärjäykseen, glossingpalveluun
sekä rakennekäsittelyn jälkeen
• Hellävarainen ja hoitava koostumus
• Kirkastavat SUN kevytvärit

AURORA KESTOVÄRI (AMMONIAKKI)

• Suuriin värimuutoksiin, intensiivisiin
lopputuloksiin, voimakkaaseen taittamiseen
• Vaaleiden vivahteiden luomiseen,
tehokkaat punavärit, luonnolliset ruskeat
• Erikoissarjat: 100 % harmaidenpeittoon
.00 värit sekä G värit

OLEMME SINUA LÄHELLÄ

Kotimainen CUTRIN on entistä lähempänä sinua. Uusi verkkokauppa palvelee 24/7 ja henkilöstömme on palveluksessasi monikanavaisesti puhelinpalvelusta somekanaviin. Uusi kampaajakehittäjäyhteisömme tuo meidät lähelle arkeasi, ja brändimme ja tuotevalikoimamme kehitystyö perustuukin kampaajilta saamaamme suoraan palautteeseen ja ihaniin ideoihin. 

Tuotteemme kehitetään ja testataan Suomessa ja ne saavat voimansa pohjoisen luonnon tehoaineista. Yli viisikymmentä vuotta erikoistumista pohjoisiin hiustarpeisiin on tehnyt meistä alan parhaan pohjoisten hiusten asiantuntijan: valikoimastamme löydät vastuulliset vaihtoehdot pohjoisen hiuksen käsittelyyn ja hyvinvointiin. Tuotesarjamme kantavat kotimaisuudesta kertovia Avainlippu-ja Design from Finland -tunnuksia. 

Paikallisena asiantuntijana saat meiltä kaiken tarvitsemasi kukoistavaan liiketoimintaan. Uusimmat innovaatiot, globaaleihin trendeihin pohjautuvat kuluttajatrendit ja muotitekniikat asiakkaidesi tarpeisiin, yksilöllisesti suunnitellun koulutuksen, kannattavat katteet ja liiketoiminnan tuen. Tarjoamme nopeaa, joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. Olemme paikalla silloin, kun tarvitset apua. Asiantuntevat edustajamme palvelevat sinua monikanavaisesti ja koulutustiimimme on ammatillisena tukenasi. Markkinointiasi vauhdittaa kiinnostavat kuluttajakampanjat sekä kattava materiaalipankki. 

Olemme sinua lähelläsi myös maantieteellisesti. Pääkonttorimme, studiomme, tehtaamme sekä tuotekehityksemme sijaitsevat Espoon Kauklahdessa, olemme vain yhden puhelinsoiton päässä. 

Ota ensimmäinen askeleesi Cutrinin kanssa. 

VIISI ASKELTA AURORA AMMATTILAISEKSI

CUTRIN PRO -KOULUTUSOHJELMA

Me haluamme tukea sinua AURORA-värien käyttöönotossa tarjoamalla ainutlaatuisen All Inclusive värikoulutusohjelman. CUTRIN PRO -koulutuskokonaisuus on suunniteltu CUTRIN-värien nopeaan ja kattavaan omaksumiseen. 

Kouluttautumalla pääset heti kiinni luovaan ja monipuoliseen työskentelyyn. Saat varmuutta värien käyttöön, luottoa omaan osaamiseesi ja työkaluihisi haastavimmissakin värjäystilanteissa. Koulutuskokonaisuus sisältää runsaasti valmiita värireseptejä sekä liiketyöhön soveltuvia väritekniikoita. 

Voit hyödyntää sinulle kuuluvat koulutuspäivät joko yhdellä viiden päivän koulutuskokonaisuudella tai voit osallistua viiteen yksittäiseen koulutuspäivään vuoden aikana. Koulutuspäivillä on oma yksilöllinen ohjelma. Niitä ei ole pakko käydä tietyssä järjestyksessä, mutta käytyäsi kaikki viisi päivää, olet hankkinut itsellesi vankat tiedot CUTRIN AURORA -värituotteiden käytöstä. 

Kysy CUTRIN PRO -koulutusohjelmasta edustajaltasi tai asiakaspalvelusta 0800 122 211.

LUE LISÄÄ

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin