CUTRIN LANSEERATTIIN NÄYTTÄVÄSTI KÖÖPENHAMINASSA

Uudistunut CUTRIN lanseerattiin näyttävästi pohjoismaiselle yleisölle kesäkuussa Kööpenhaminassa järjestetyssä Nordic Hair Awards –tapahtumassa. Hohtava vaaleus ja minimalismi vetosi tapahtumayleisöön, joka koostui pohjoismaisista kampaajista ja muista hiusalan ammattilaisista.

– Uusi CUTRIN on vihdoin valmis ja valmis myös vietäväksi eteenpäin kotimaan ulkopuolelle. Oli hienoa nähdä, kuinka kiinnostuneesti uudistunut ja aidosti pohjoismainen kampaamobrändi otettiin vastaan. Uusi CUTRIN nojaa tukevasti juuriinsa pohjoisen hiuksen aitona ja alkuperäisenä asiantuntijana, mutta kansainvälisellä ja modernilla twistillä, summaa CUTRINin markkinointijohtaja Nina Simojoki tapahtuman tunnelmat.

VIILEÄÄ VAALEUTTA JA HARKITTUJA YKSITYISKOHTIA

Yleisölle jäi taatusti mieleen – upean osaston ja suomalaisen salmiakin lisäksi – CUTRIN Artistic Teamin upeille malleillemme loihtima hiusdesign. Pohjoiselle hiuslaadulle optimaaliset leikkaukset ja muotoilutekniikat sekä yllättävillä, harkituilla yksityiskohdilla maustetut värjäykset.

Hiukset hehkuivat kauden kuulaissa sävyissä ja väriyhdistelmät olivat mielenkiintoisia. Kuparia, korallia ja vaalean laventelin sävyjä, ripauksella vaaleanpunaista ja kullan kimallusta. Valkoinen tehoste Jennan vaaleissa latvoissa yllätti. Iriksen tyvivärissä näkyi hallasta jäähtyvän suomalaisen metsän sävyjä: munakoisoa ja kanervaa, usvaista ja pehmeää.

 

– Muodin muuttuvat ilmiöt ovat nähtävissä yhä nopeammalla syklillä. Erilaiset kulttuurit tarjoavat muodin muutoksiin omia kulttuuriperintönsä nyansseja. CUTRINin kulttuuriperintö hiusmuodin kentällä on pohjoismaisen hiustenmuotoilun minimalistisuus, käytännöllisyys ja värimaailmojen vaaleat tummuusasteet sekä intensiivisyydeltään rauhallinen sävymaailma. Tiedämme myös, mitkä hiustenleikkauksen muodot ja hiusten pituudet toimivat liukkaassa ja hennossa hiuslaadussa, kertoo CUTRINin koulutuspäällikkö Kaisa Vuorenpää ja jatkaa

– Tänä päivänä CUTRINin tapa visualisoida hiusmuotia on inspiroinut kampaajia ympäri maailmaa. Kulttuuriperintömme eksoottisuus ja erilaisuus kiehtoo. Meidät on löytänyt yhä useampi kampaaja, joka jakaa käsityksemme hiustenmuotoilun minimalistisuuden ja funktionaalisuuden kauneudesta.

CUTRIN-nainen tunnetaan nyt naapurimaissammekin itsenäisenä, avarakatseisena, omana luonnollisena itsenään. Riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Hyvinvoivana ja raikkaasti klassisena.

CUTRIN toimi ensimmäisen Nordic Hair Awards & Expo –tapahtuman pääsponsorina.

SYKSYN JA TALVEN VÄRIMUOTI

Tällä kaudella hiusväreillä korostetaan yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta asiakkaan tyyliin sopivalla tavalla. Kauden kokoelma on hiussävyiltään monipuolinen.

Lue lisää

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin