KOULUTTAJAT

CUTRIN-koulutustiimi palvelee sinua numerossa 0800 922 21 kun tarvitset apua tai neuvoa CUTRIN-tuotteiden kanssa. Voit varata meiltä kätevän etäkoulutuksen tai sopia tarpeittenne mukaisen koulutuksen liikkeeseenne. Tapaat meidät myös CUTRIN PRO -yhteisöistä Facebookissa ja Instagramissa.

JANI KINNUNEN

Hiustenmuokkaamiseen liittyvissä asioissa mielestäni on kaiken A ja O perusasioiden hallitseminen. Koulutuksissa pidän tärkeänä painottaa juuri näitä asioita. Nämä muodostavat vahvan pohjan soveltamiselle, innovoinnille ja erilaisten muotitekniikoiden hallitsemiselle.

Tapaat minut mm. koulutustilaisuuksien organisointiin ja fyysiseen toteuttamiseen liittyvissä asioissa koskien sekä liike- että ammattikoulukohtaisia koulutuksia. Työskentelyäni pääsee seuraamaan myös hiusnäytöksissä ja kädenjälkeäni näkyy myös Cutrinin hiusmuotikuvissa. Vahvuuteni on myös tuotetuntemus Cutrinin tuotevalikoimaan ja niiden käyttöohjeistuksiin.

Tämän hetkisessä työssäni on tärkeää joustavuus, tarkkuus, järjestelmällisyys, rauhallisuus ja pedanttius.

Mottoni: ”Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta” – Kirjailija Og Mandino

Instagram: @jani.kinnunen.cutrin

MARIA HARRIS

Olen yrittäjä ja teen aktiivista liiketyötä kouluttajan työn ohella. Mun oma kampaamo sijaitsee tällä hetkellä Kotkassa. Olen tehnyt hiusalan juttuja myös ulkomailla ja kouluttaudun itsekin jatkuvasti. Erityisosaamistani on hiustenvärjäykset. Haasteelliset ja isot värimuutostyöt ovat minulle yhtä rakkaita kuin pienemmät hiusten väriä kohentavat ja raikastavat värikäsittelyt. Lisäksi tarjoan teknisiä hiustenleikkauskoulutuksia. Hiustenleikkaukset ovat hyvän hiusmuotoilun perusta, jonka merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa.

Innostun aina uusista hiustuotteista valtavasti – olen tuumasta toimeen tyyppi! Oma intoni varmasti vaikuttaa tapaani suositella, testata ja myydä tuotteita asiakkaille. Iso osa asiakaspalveluani onkin ohjata asiakkaita tuotteiden käytössä. Parasta hius- ja kauneusalalla on jatkuva muutos ja trendien vaihtuminen. 

Mottoni: ELÄ TÄYSILLÄ.

Instagram: @studio22.maria

KAROLIINA TOLVI

Kilpailutaustani kautta itselle tärkeiksi asioiksi liiketyössä muodostuivat erityisesti hyvät työvälineet, järkevät tekniikat sekä työjärjestys. Helppoja, yksinkertaisia, omassa työskentelyssä hyväksi todettuja tekniikoita ja tapoja haluan jakaa eteenpäin myös koulutuksissamme. Unohtamatta tärkeintä – väriopin hallitsemista. Vahvuuteni on ehdottomasti värjäykset. Rakastan luoda luonnollisia lopputuloksia – olipa kyseessä sitten isompi värimuutos tai kevyempi sävytys.

Liiketyö on nyt vaihtunut markkinointitehtäviin ja toimin kouluttamisen lisäksi Content Specialistina Cutrinin digitiimissä. Yrittäjänä tutuksi tuli sosiaalisen median hyödyntäminen omassa markkinoinnissani sekä itseni brändäämisessä. Olenkin iloinen, että voin nyt hyödyntää sosiaalisen median, markkinoinnin, sisällöntuotannon ja kuvaamisen osaamistani nykyisissä työtehtävissäni. Ammattiosaamistani vahvistan digimarkkinoinnin opiskelujen parissa. Voit siis kääntyä puoleeni myös, kun some-asiat askarruttavat – autan mielelläni!

Instagram: @hairbykaroliinatolvi

Tavoitat minut myös @cutrinpro -tililtä.

MARIA SELLMAN

Mä oon Maria! Pyöritän kahta liikettä Helsingin kantakaupungissa, joista toisessa teen liiketyötä. Elän ja hengitän kaikkea hiuksiin liittyvää. Rakastan selittää miten ja miksi peruna ja veitsi liittyvät kampaajan työhön. Kysy kun tavataan!

Ihmisenä mä oon tosi positiivinen ja jotkut joskus kutsunu super asiakaspalvelijaks. Mun arvoista tärkeimmät on aitous ja ihmisten erilaisuuksien hyväksyminen ja ymmärtäminen. Mun lempitöitä ja vahvuuksia ehdottomasti on suuret värimuutokset, värjäykset, raidotukset sekä leikkaukset. Tykkään haastaa itseäni töissä.

Instagram @maria.kampaa

MILLA INKILÄ

Olen erikoistunut hiusten vaalentamiseen ja koko vaalennusprosessiin.

Teen kouluttajan työn ohella myös liiketyötä, joten koen liiketyöskentelyyn sopivat tekniikat erittäin tärkeiksi. Eri vaalennustekniikoiden ja vaalennusten ymmärtäminen helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä.

Erikoistuneena kampaajana, pidän henkilöbrändin luomista ja varsinkin somea tärkeänä työkaluna. Hyvä ja sitouttava palvelukokemus lähtee somesta ja päättyy liikkeessä kotihoitotuotteiden käytön opastamiseen. Perusteellinen ja hyvä konsultaatiovaihe on kaiken A ja O.

Hiusten käsittelyssä ihanaa on taiteilijan vapaus sekä asiakkaiden hiusunelmien toteuttaminen. On mahtavaa luoda ammatti, jossa on ihana työskennellä ja menestyä. Vain taivas on rajana!

Mottoni: ”You can`t help someone get up a hill without getting closer to the top yourself” – Norman S.

Instagram @dimehairbymilla
TikTok @millainki

LARI HEIMONEN

Trendikkäät, asiakkaan tyyliä korostavat laadukkaat värjäykset ja leikkaukset ovat työskentelyni kulmakiviä. Seuraan ympärillä olevia trendejä ja muotia jatkuvasti sekä kehitän itseäni ja osaamistani pysyäkseni kartalla ympärillä vallitsevista muoti-ilmiöistä. Minulle tärkeintä on korostaa päivittäisessä työssä asiakkaiden parhaita piirteitä ja saada jokainen asiakas loistamaan.

Työskentelen yrittäjänä kokopäiväisesti koulutustyön ohella Turun keskustassa Studio Kalonissa. Vahvuuksiani ovat erilaiset värjäykset ja raitatekniikat. Lisäksi käsistäni hoituu myös suuret värinmuutos- ja korjaustyöt. Ideologianani onkin, kun hiusten leikkuu ja tarkoin suunniteltu väri on tehty huolellisesti, asiakas pärjää kotona arjessaan helpommalla.

Instagram: @hairbylarih

MELIINA SAVELA

Olen aina rakastanut kauniita asioita sekä niiden esilletuomista. Meikkaaja-maskeeraajan ammatissa saan korostaa jokaisessa juurikin sitä, kauneutta. On sitten kyse editorial-muotimeikistä tai todella luonnollisesta lookista. Koen saavani valtavasti inspiraatiota ihmisten yksilöllisistä piirteistä.

Liiketyöskentelyni tapahtuu omassa kauneushoitolassani jossa meikkien lisäksi saan ohjata asiakkaitani ihonhoidon suhteen. Ja kun pohjatyö on tehty hyvin eli ihonhoitorutiinit ovat kunnossa, saadaan meikkikin näyttämään entistä upeammalta.

Instagram: @meliinasavela

VARAA AIKA KOULUTTAJALTA

Varaa henkilökohtainen CUTRIN AURORA värikoulutus, perehdytys tuotesarjoihin tai lyhyt Teams-palaveri, jossa sovit ajan liikkeessäsi tapahtuvalle koulutukselle. CUTRIN-koulutustiimi palvelee sinua uuden virtuaalisen koulutuspalvelumme kautta, kun haluat oppia uutta tai kysyä neuvoa.

VARAA NYT

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin