LUONNOLLISTA LAINETTA MIEHELLE

Permanentti taipuu monen miehen tyyliin. Permanentilla saadaan puolipitkiin hiuksiin taipuisuutta ja tuuheutta. Riittää, että pituus ja latva on kiharrettu, näin lopputulos on luonnollisempi ja rento. Tyven kohottaminen kiharalle voi tuoda ilmeeseen liikaa naisellisuutta, joten rullaus kannattaa aloittaa tyvestä kolmiomaisesti ja loivasti.

Pitkähiuksiset miehet haluavat usein pitää hiuksiaan myös kiinni, esimerkiksi man bun -nutturalla. Liukkaat hiukset eivät tahdo pysyä nutturalla, vaan nuttura löystyy helposti auki. Isoilla rullilla toteutetulla loivalla permanenttikiharalla saa hiuksiin muotoiltavuutta, rakennetta ja näin myös pysyvyyttä nutturalle.

Luonnolliset ja kauniisti pois kasvavat kiharat syntyvät hellävaraisilla CUTRIN MUOTO Gentle Waving -kestomuotoilutuotteilla. Tuotteet ovat optimaaliset myös, kun halutaan lisätä hiuksiin taipuisuutta. MUOTO Gentle Waving -tuotteissa on lyhyet vaikutusajat, joten ne ovat loistavia myös nopeaan liiketyöskentelyyn.

NÄILLÄ PARTICKIN KIHARAT TEHTIIN

Syväpuhdistus ja hoito ennen permanenttia:
CUTRIN AINOA Deep Clean Shampoo ja CUTRIN AURORA Porosity Filler -rakennetasaaja

Permanentti:
CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion N, vaikutusaika 8 min.

Kiinnitys:
CUTRIN MUOTO Quick Fix, 75 ml kiinnitettä + 425 ml vettä, ei vaikutusaikaa

Jälkikäsittely:
CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion After Perm Treatment, vaikutusaika 3 min.

”Olin jo pitkään miettinyt permiksen ottamista, koska toivoisin, että hiukseni kihartuisivat hieman enemmän. Olen myös aika laiska laittamaan hiuksia. Tykkään, että hiukseni ovat vähän sekaisin ja auringon vaalentamat, joten ajattelin permiksen helpottavan myös hiusten laittoa. Minulla on luonnostaan pientä kiharaa/aaltoilua hiuksissani, mutta hiukset ovat laitettunakin helposti vähän lässähtäneen näköiset.
Permiksessä mietitytti voimakkaiden aineiden vaikutus hentoihin hiuksiini ja sen takia permistä ole ennen uskaltanut ottaa. Tämä Cutrinin Gentle Waving kuitenkin kuulosti hyvältä ja olen ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen! Hiukset eivät kärsineet ja kiharoista tuli just sellaset kun olin ajatellutkin. Lopputulos vielä parani hetken kuluttua, kun hiukset pikkuhiljaa ”asettuivat paikoilleen”. Ja tosi pian ne tuntui jo siltä kuin ne olisi ollut mulla aina.” – Patrick Tamminen

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin