CUTRIN MUOTOLINJA: ELLA

Tässä trendissä mikään ei ole liikaa. Se on kaikin puolin runsas: kerroksellisuus ja kontrastit näkyvät paitsi hiuksissa, myös vaatteissa ja asusteissa. Huiveja, rusetteja, vöitä, koruja, rimpsuja ja röyhelöitä yhdistetään keskenään niin paljon kuin mahdollista. Inspiraatiota on haettu eri kulttuureista ja eri aikakausilta. Ellan tyyli on villi ja boheemi yhdistelmä 1700-lukua, gootti-, grunge- ja punk-tyyliä. Kontrastit ovat suuria myös pukeutumisen, hiusten ja asusteiden välillä.

Hiukset ovat lyhyet, voimakkaasti kerrostetut ja saavat näyttää rennosti ylikasvaneilta. Värimaailma on tumma ja intensiivinen. Hiusväreissä dominoivat tummat violetit ja purppurat ja hiusten tummuusaste on 3-6 tai 7-8 välillä. Violetin intensiivisyyttä pehmennetään savun ruskean ta kultaan vivahtavan beigen värisillä efektiraidoilla.

Kerroksellisuus
Runsaus
Kontrastit
Kirjailut
Rentous
Trash-glam
Grunge
Asusteet
Korut
Violetti
Purppura
Oranssi

TYYLI 1: TYYLIKÄSTÄ SILEÄÄ

Hiuksissa vastavärit korostavat toisiaan. Vahvan ja tumman punavioletin parina on latvojen suortuvissa pehmästi ja hennosti liukuvat vesivärimäiset okranruskeat sävyt. Hiuksiin on leikattu pään muotoa kauniisti mukaileva kerrostusleikkaus. Veitsileikkaustekniikalla lyhyisiin hiuksiin saadaan hyvin yhdistyvä kerrostuksellisuus.

Hiusten viimestelyssä jakauksen täsmällinen sijoittaminen ja sileä, päätä upeasti myötäilevä viimeistely tekee lopputuksesta varman tyylikästä.

LÄHTÖTILANNE JA LOPPUTULOS

VÄRI

Latvojen vaalennus: CUTRIN AURORA No Foils -savivaalennus + 6 %, 1:1, 50 min.

Pääväri: CUTRIN AURORA kestoväri 5.56 + 6 %, 1:1, 35 min.

Esivaalennettujen latvojen sävytys: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri D0.00 (9/10) + 6.56 (1/10) + 1.5%, 1:2, 20 min.

Ellan väri on toteutettu luonnonpohjaan, tummuudessa 5.

TYYLI 2: RENTOA RANSKALAISUUTTA

Hiuksissa vastavärit korostavat toisiaan. Vahvan ja tumman punavioletin parina on latvojen suortuvissa pehmästi ja hennosti liukuvat vesivärimäiset okranruskeat sävyt. Hiuksiin on leikattu pään muotoa kauniisti mukaileva kerrostusleikkaus. Veitsileikkaustekniikalla lyhyisiin hiuksiin saadaan hyvin yhdistyvä kerrostuksellisuus. Hiusten viimeistelyssä jakauksen täsmällinen sijoittaminen ja sileä, päätä upeasti myötäilevä viimeistely tekee lopputuksesta varman tyylikästä.

Ellan kampaus on helposti muunneltavissa suorasta taipuisaan versioon. Rento taipuisampi viimeistely tuo tyyliin ripauksen ranskatarta. Taidokkaasti toteutetun rikkonaisen kehälinjan ansiosta kampaus taipuu eloisasti ja kevyesti. Yksittäiset kiharat karkailevat suloisesti niille määrätystä järjestyksestä.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin