HILJAINEN HARMONIA

Tämän trendin keskiössä on kehon ja ihon hyvinvointi. Pandemian eristyksen jälkeen kaikkien aistien käytön merkitys on kasvanut - tärkeimpänä kosketus. Mielenrauha on kokonaisvaltainen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tila, joka halutaan saavuttaa epävarman ja levottoman arjen keskellä. Hiljainen harmonia kätkee sisälleen herkän kosketuksen ja halauksen voiman, joka suojaa elämän kolhuilta. Korona-aika opetti meitä miten tärkeää on kosketus.

Aineetonta luksusta on löytää turvallinen paikka, riittävästi aikaa levätä ja rauhoittua. Kulutusvalinnoilla halutaan saavuttaa tämä  mielenrauha. Suojelemalla luontoa, suojelemme itseämme ja kaikkia tulevia sukupolvia.

Hiusten hoitaminen on osa hyvinvointia. Henkilökohtaistettu palvelu ja hiustenhoitorituaalit takaavat  kauniin hiusten värin ja kiillon. Hiusten säilyttäminen mahdollisimman luonnollisena edellyttää korkealaatuisia tuotteita, jotka ei aiheuteta hiuksen rakenteelle suuria muutoksia.   Kauniit kiiltävät ja pitkät hiukset edellyttävät säännöllisiä hoitorituaaleja jotka suojaa, ravitsee ja rauhoittaa ja hemmottelee tunto- ja hajuaisteja. 

Suojelemalla luontoa, suojelemme itseämme ja kaikkia tulevia sukupolvia.

KOHDERYHMÄ

Milleniaalit, sukupolvi X, suuret ikäluokat,
huippuosaajat, Happy Holistics, Ethicalists

AVAINSANAT

Hypersensorialismi, sensuaalinen terapia, inhimillinen kosketus, parantaminen, ravitseminen, tuntoherkkyys, älyllinen sisäänpäin kääntyminen, ihokosketus, luonnonsuojelu.

ÄÄNENSÄVY

Äidillinen, lempeä, välittävä, kuiskaus

MEIKKISÄVYT

Rauhoittavat sävyt: punainen, oranssi, koralli ja meripihka

VÄRIT HIUKSISSA

Hiustenväreissä suositaan hehkuvia punaisia ja  oransseja sävyjä-  auringon nousun ja laskun punaisen sävyt. Rauhoittavia meripihkanvärisiä blondeja ja ruskeita. Tummissa hiuksissa lämmintä kullan ja kuparin kiiltoa ja hehkua. Sävyjä jotka matkivat aamunkoittoa, keskiyötä, hämärää ja keskiyön säteitä.

MEIKKISÄVYT

Rauhoittavat sävyt: punainen, oranssi, koralli ja meripihka

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin