CUTRIN MUOTOLINJA: MATILDA

Tämä trendi huokuu klassisuutta ja tyyliä. Vaatteissa korostuu laatu, tarkat leikkaukset ja kestävät materiaalit. Hiusten ja asujen värimaailma on luonnollista ja niitä inspiroi lemmikkien turkkien sävyt. Tässä trendissä omistaja ja lemmikkieläin yhdistyvät värimaailmoiltaan yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Hiuksissa korostuu elegantti hienostuneisuus ja se on saanut inspiraatiota filmitähtien ja kuninkaallisten eleganteista hiustyyleistä. Hiukset ovat polkkapituiset ja pehmeästi viimeistellyt. Ne voivat olla isoilla kaarevilla laineilla, latvat taivutettuna pyöreästi sisäänpäin tai hiukset laitettuna hallitusti korvan taakse. Leikkaus tehdään porrastamalla tai 0-kulmassa. Hiusväreissä käytetään pehmeitä ruskean sävyjä ja liikutaan 9-10 tummuusasteella. Hiusten trendikäs harmaa sävy saadaan aikaan sekoittamalla sinistä, pehmeää harmaata ja taupea. Lämmintä ja viileää voidaan varioida niin, että se sulautuu täydellisesti kantajansa ihon sävyyn.

Luonnollisuus
Klassisuus
Huoliteltu
Viimeistelty
Laineet
Selkeys
Aristokraattisuus
Luksus
Lemmikit
Hevostyttö
Toffee
Greige

TYYLI 1: HIENOSTUNUTTA LAINETTA

Ylelliset hiekkaisen puuteriset toffeen ja rosé-samppanjan sävyt luovat tyylikkään ja elegantin tunnelman. Pienet osioiden väliset vivahdemuutokset tuovat elävyyttä hiuksen pintaan. Näin lopputulos saadaan näyttämään luonnolliselta, eikä hius näytä värjätyltä.

Hiuksiin saadaan kestävää volyymia kerrostamalla niihin sekä hoitavia, että tukea ja rakennetta antavia tuotteita. Volyymiföönauksella saavutetaan ainutlaatuinen ilmavuus ja maksimaalinen tyven kohotus. Se toteutetaan föönaamalla huolellisesti osiot tyveltä ja ylijännittämällä ne föönauksen etenemissuuntaan päin.

LÄHTÖTILANNE JA LOPPUTULOS

VÄRI

Pääväri: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 9.36 (3/4) + 8.74 (1/4), 3 %, 1:2, 20 min.

Etuosan viipaleosio: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 8.0 + 9.36, 3 %, 1:2, 20 min.

TYYLI 2: HUOLETONTA ELEGANSSIA

Juhlavaa, mutta rentoa. Kestävää, muttei jäykkää. Kampauksen huolellinen pohjatyö antaa mahdollisuuden huolettoman näköiselle viimeistelylle. Kampaus vain paranee, kun sitä kampaa, harjaa tai sipaisee rennosti sormillaan.

Levitä rusaasti muotoilutuotteita kosteisiin hiuksiiin ja föönaa hiukset huolella. Kohota tyvialue ja taivuta latvat sisäänpäin. Vahvista rentoa viimeistelyä vielä lopuksi muotoiluraudoilla.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin