RÖYHELÖÄ JA KRUMELUURIA

Tässä trendissä yhdistyy romantiikka ja draama, joka on pehmeä ja lempeä, mutta samalla myös hienostunut ja moderni. Aikanaan Renessanssi on ollut tyylisuunta, joka on saanut paljon vaikutteita antiikin kreikasta. Renessanssilla on myös tarkoitettu siirtymistä keskiajalta uuteen aikakauteen.

Röyhelöä ja krumeluuria kuvastaa tämän päivän renessanssia – uudelleen syntymistä. Luovuus ja innovaatiot kukoistavat ja niiden keinoin ravistellaan vanhoja ajattelutapoja ja asenteita. Tällä kertaa asenteiden ja ajattelutavan muutoksessa on digitaalisuus ja avoimuus sekä hyväksyntä ihmisten ja heidän  elämäntapojen monimuotoisuudelle.

Röyhelöä ja krumeluuria kuvastaa tämän päivän renessanssia – uudelleen syntymistä. Luovuus ja innovaatiot kukoistavat ja niiden keinoin ravistellaan vanhoja ajattelutapoja ja asenteita. Tällä kertaa asenteiden ja ajattelutavan muutoksessa on digitaalisuus ja avoimuus sekä hyväksyntä ihmisten ja heidän  elämäntapojen monimuotoisuudelle.

KOHDERYHMÄ

Sukupolvien välinen

Happy Holistics, Ethicalists

AVAINSANAT

Vuodenajat, haavoittuvuus, uusi renessanssi,
iän tyyneyttä, hiljaisia ​​ratkaisuja, ihmiskeskeisyys

ÄÄNENSÄVY 

Runollinen, romanttinen, tunteiden käsitteleminen

MEIKKISÄVYT 

Puuterisiet keskisävyt, hillitty ja hillitty, helmiäinen ja mattatekstuurit. Maan tai maaperän kiilteet ja  mineraaliset värit, oksidi pigmentit, kasvivärit ja sienivärit. 

HIUSTEN SÄVYT

Syksyn ruskan värit, keltainen, kellanvihreä, oranssi, punainen, ruskeiden eri vivahteet

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin