CUTRIN AURORA Mix Color 0.33 60 ml

Sekoitesävyt

Kuvaus

CUTRIN AURORA sekoitesävyt on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Cutrin Aurora kestovärien ja ammoniakittomien hiusvärien kanssa. Tarkista Cutrin Aurora kestovärien ja ammoniakittoman hiusvärin käyttöohjeet pakkauksista ja noudata niitä. Vain ammattikäyttöön.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

A0317 AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, LAURETH-3, ETHANOLAMINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, OLETH-5 PHOSPHATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIOLEYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM (FRAGRANCE), BASIC YELLOW 87, EDTA, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, BASIC ORANGE 31, PEG-8 RASPBERRIATE, PEG-8 DIMETHICONE.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Voidemainen hiusväri on alkaalista/voimakkaasti alkaalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Täysin tyhjän alumiinituubin voi kierrättää metallinkeräykseen. Irrota muovinen tulppa ja laita se muovipakkauskeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.