Ylistys Luonnolle

Kauden värit ovat oodi luonnolle. Sävymaailma on rauhoittava ja rauhallinen, mutta silti täynnä persoonallisuutta.

Nyt vaalean blondin hiuksilla nähdään mansikan – ja hunajanvaalean väriyhdistelmä. Pehmeää kullankeltaista sekä vaaleanpunaisen sävyjä. Tämä väriyhdistelmä tekee oikeutta useimmille ihonväreille.

Muodikkaiden brunettien hiuksiin tavoitellaan nyt maitosuklaankaltaista sävymaailmaa. Ruskeissa hiusväreissä nähdään myös viileämpiä ja tummempia mineraalien sävyjä. Tämän kauden musta sävy on yhtä kuin antrasiitti, johon on lisätty ripaus lämpöä.

Punaiset sävyt ovat siirtymässä takaisin luonnolliselle kastanjanruskealle alueelle.

Värien parantava voima

Nyt hiuksille värjätään luonnon väriloistosta poimittuja pehmeitä ja murrettuja sävyjä. Värimaailma on inspiroitunut maapallon mineraaleista, juurista, vihanneksista, marjoista ja hedelmistä uutetuista luonnon aktiiviaineista.
Samaan aikaan, kun luonnon värimaailma antaa kampaajille loputonta inspiraatiota hiustenväreihin ja värien sommitteluun, on uusin teknologia kyennyt poimimaan ja hyödyntämään luonnosta saadut aktiiviaineet myös hiusta ja hiuspohjaa hoitavina ja suojaavina aineina.

Hiusväreissä tummuuserot ja värisävyt soljuvat ja limittyvät toisiinsa kuin suomalaisen metsän sävyt, se tekee niistä kiehtovia ja äärimmäisen helposti lähestyttäviä. Nämä värisävyt palauttavat hiuksiin luonnollisuuden ja terveiden hiusten kiillon. Ennen kaikkea ne ovat asiakkaille helppoja käyttää.

HUNAJAN KULTAINEN

TUTUSTU

SUMUN SÄVYT

TUTUSTU

METSÄN SÄVYT

TUTUSTU

 

 

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin