CUTRIN MUOTOLINJA: STELLA

Se, mikä tuntui futuristiselta 70-luvulla, on nyt todellisuutta. Tämä trendi yhdistää hienovaraisella tavalla todellisen, kuvitellun ja keinotekoisen maailman yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Aitouden ei tarvitse tarkoittaa mahdollisimman luonnollista. Hiuksissa, vaatteissa ja meikissä korostuvat nyt voimakas kiilto ja selkeät linjat. Tässä mennään rohkeasti epäluonnollisen puolelle ja liiotellaan vaaleudella ja leikitellään tehosteväreillä.

Hiukset ovat kirkkaan, jopa synteettisen, vaaleat. Niissä voi olla hopeisia vivahteita ja voimakas vinyylimäinen kiilto. Leikkisyyttä tuodaan mukaan viileillä pastellivivahteilla. Hiukset ovat polkkapituiset ja leikkaukset selkeitä ja geometrisiä. Voimakkaan graafista leikkausta korostavat erittäin lyhyet otsahiukset.

Leikkisyys
Surrealistisuus
Scifi
Metalli
Futuristisuus
Pastellivärit
Avatar
Utopia
Kiilto
Viileys
Vaaleus
Graafisuus

TYYLI 1: HELMENHOHTOINEN AVATAR

Tässä tyylissä vaalean hiusvärin vivahde ratkaisee. Hiusten vaalennuksen jälkeinen taitto on toteutettu kahden suosikkivivahteen sekoituksella. Päävärinä on helmenhohtoinen vaalea, johon on yhdistetty isokokoisella päälliosan osituksella jäänhopea sävy. Yhdistelmä on niin täydellinen väripari, että sen voisi luulla olevan Stellan oma ultravaalea hiusväri.

Föönauksen alle on valittu tukea ja rakennetta antavia tuotteita, jotka korostavat myös hiuksen värin puuterimaisuutta. Viimeistelyssä tekstuuria lisääviä suihkeita on kerrostettu hiuksiin useissa ohuissa kerroksissa. Näin saadaan hentoihin hiuksiin mahdollisimman paljon volyymia, vaikka viimeistely onkin sileä.

LÄHTÖTILANNE JA LOPPUTULOS

VÄRI

Esivaalennus: CUTRIN AURORA Core Defence vaalennusaine + 3 %, 1:2, 60 min.

Pääväri: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 10.0 + 1,5 %, 1:2, 20 min.

Päälliosan palkki: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri .12 + 1,5 %, 1:2, 20 min.

TYYLI 2: PASTELLIUNELMA

Kevään juhlat ovat naurua täynnä ja talven kylmyys ja pimeys selätetään lopullisesti pastellisävyillä! Hiusten ihana ja iloinen kevät-tyyli saadaan aikaan yhdistelemällä vaaleanpunaisen ja laventelin sävyjä. Vaaleissa hiuksissa pehmeät pastelliset sävyt ovat leikkisiä, mutta samalla lumoavan houkutellevia. Aitous ei ole aina luonnollista, mutta niin ihanan täydellistä!

Ultravaaleisiin hiuksiin on volyymiföönauksen alle levitetty tukea ja vivahdetta antavia sävyvaahtoja. Päälliosan suorakaiteen muotoisella ositusalueella on laventelia ja päävärinä muualla hiuksissa hempeä vaaleanpunainen. Hiukset on kiharrettu pystyosin erikokoisille, rennoille kiharoille. Tämä on sileän tyylin täydellinen vastakohta, mutta edustaa silti juuri tämän trendin tyylilajia.

Kihartamisvaiheessa hiuksiin suihkautetaan kevyesti monitoimisuihketta, mikä antaa loistavan lisätuen kiharalle. Kiharat avataan huolettomasti kerrostaen ja lisätään vielä kahta rakenetta antavaa suihketta.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin