OTON HIUSMUUTOS – PITKÄSTÄ LYHYEKSI

CUTRIN MUOTOLINJA SYKSY-TALVI 2019 mallinammekin toimineella Otolla on ollut ala-asteikäisestä asti pidempi linja hiuksissaan. Nyt Otto halusi muuttaa hiustyyliään radikaalisti lyhyempään hiusmittaan ja klassisempaan tyyliin. Hiusten mitta lähtötilanteessa oli lähes 40cm.

TAUSTALLA HYVÄ AJATUS

Hiusten lyhentämiseen kannusti myös ajatus hiusten luovuttamisesta hyvään tarkoitukseen. Otto päätyi lahjoittamaan hiuksensa jatkojalostettavaksi hiuslisäkkeiksi yhteistyössä Cutrinin ja Hiusstudio Muodon kanssa. Hiusstudio Muodon Minna solmii lahjoitetuista hiuksista klipsitekniikalla hiusnauhaa testaukseen alopeciaa sairastavalle henkilölle.

Yhteistyössä:

Hiusstudio Muoto, Hämeenlinna
Instagram: @minnahaantauspekarila @hiusstudiomuoto

Lahjoitettavaksi tarkoitettu hius jaoteltiin ja ositettiin kuminauhoilla ensin pieniin poninhäntiin ympäri päätä. Poninhännät letitettiin ja kiinnitettiin kuminauhoilla. Letit leikattiin irti, huomioiden hiusten mitta lopullisessa leikkauksessa.

Hiuksen pestiin ja hoidettiin ennen muotoon leikkausta hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavilla BIO+ Hydra Balance -sarjan tuotteilla.

Otolla on luonnontaipuisa hius, joka leikattiin veitsileikkaustekniikalla. Näin lopputuloksesta saadaan pehmeä ja luonnollinen.

Hiukset sävytettiin CUTRIN AURORA ammoniakittomalla hiusvärillä: 5/0 + 1,5% (1:2) ja annettiin vaikuttaa 15 min. Näin saatiin tasoitettua oman hiuksen sävyeroja ja syvennettyä tummuutta.

Sävytyksen jälkeen hiukset pestiin ja hoidettiin CUTRIN AINOA Repair -sarjan shampoolla ja hoitoaineella.

Pyyhekuivaan hiukseen suihkutettiin ennen kuivaamista CUTRIN VIENO Sensitive Multispray, joka on helppo ja nopea tuote käyttää myös kotona. Mattaista rakennetta, volyymia ja voimakasta pitoa antava tuoksuton VIENO-sarjan vaha on ihanteellinen lyhyiden hiusten muotoilussa ja viimeistelyssä.

HIUSTEN LEIKKAUS VEITSITEKNIIKALLA

1. Jaottele hevosenkenkäosiolla hiukset alaosaan ja pääliosaan
2. Veitsileikkauksen aloitus alaosasta vaakaosion sormenvälissä
3. Leikkauksen tarkistus vastakkaisin osioin
4. Alaosan yhdistäminen pääliosaan pystysosioin
5. Leikkauksen tarkistus vastakkaisin osioin
6. Pääliosan lyhennys leikkausasentoa vaihtaen
7. Leikkauksen tarkistus vastakkaisin osioin
8. Muotolinjan tarkistus
9. Kehän tarkistus
10. Niskanlinjan siistiminen
11. Kuivaus
12. Muotoilusaksilla viimeistely ja kevennys

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin