PERMANENTTI TAIPUU MONEN MIEHEN TYYLIIN

Miesten hiustenleikkauksissa sekä parran muotoilussa eletään kulta-aikaa. Miehillä nähdään nyt useita hiuspituuksia: koneleikkauksia, lyhyttä, puolipitkää ja pitkää. Naisilla kun puolestaan suosituin hiuspituus on tällä hetkellä pitkä. Miesten hiustenleikkauksiin on muodikasta yhdistää myös rakennetta, sen sijaan värikäsittelyjä nähdään entistä vähemmän.
Trendikkäin permanenttikihara on 70-luvun inspiroimaa pehmeää ja isoa kiharaa tai loivaa lainetta.

HUOLETON KESÄHESSU-TYYLI VAI VAKUUTTAVAA ROCK-ASENNETTA?

PARTA JA PERMIS

Parta ja permiskihara on toimiva yhdistelmä. Karski ja katu-uskottava tyyli syntyy, kun yhdistää kiharaan hiukseen muutaman päivän parransängen. Parta antaa sopivasti kontrastia feminiinisemmille kiharoille.

HUOLETONTA KESÄHESSU-TYYLIÄ

Helppo kesätyyli syntyy, kun mallistaan ulos kasvaneet lyhyet hiukset permanentataan runsaalle kiharalle – ja sen jälkeen vaan pestään ja pidetään. Villiä, sekaista ja huoletonta!

ROCK-ASENNETTA KESÄFESTAREILLE

Tiukka afrokihara, tuo nuorelle miehelle asennetta ja kesäfestareille sopivaa rock-henkeä.

LUONNOLLINEN KIHARA

Maltillista taipuisuutta ja luonnonkiharaa muistuttavaa rakennetta voidaan tehdä myös permanentilla. Eri rullakokoja yhdistelemällä kihara on rento. Eikä kiharan tarvitse välttämättä kestää pitkään.

OSAPERMANENTTI

Osapermanentti sopii erityisesti leikkauksiin, joissa hiukset ovat sivuilta lyhyet ja päältä pidemmät. Osapermanentilla saadaan hiukset kampautumaan paremmin toivottuun suuntaan, esimerkiksi otsalta taaksepäin. Nämä ns. ”pesupaikka-permanentit” ovat kampaajalle nopeita tehdä. Toimiva lisäpalvelu itsepäisen hiuksen kurittamiseen.

KEVYET VAALENNUKSET JA KIHARA

Pieni ripaus enkeliä maskuliinisuuden joukossa on aina toimiva juttu. Toisaalta taas reilu blondaus ja jopa rastamainen kihara luo hauskan, mutta mukavan rajun ja asenteellisen tyylin!

LOIVAT LAINEET ANTAVAT RUNSAUTTA JA MUOTOILTAVUUTTA

Permanentilla saadaan puolipitkiin hiuksiin taipuisuutta ja tuuheutta. Riittää, että pituus ja latva on kiharrettu. Näin lopputulos on luonnollisempi ja rento. Tyven kohottaminen kiharalle voi tuoda ilmeeseen liikaa naisellisuutta, joten rullaus kannattaa aloittaa tyvestä kolmiomaisesti ja loivasti.

Pitkähiuksiset miehet haluavat usein pitää hiuksiaan myös kiinni, esimerkiksi Man Bun -nutturalla. Liukkaat hiukset eivät tahdo pysyä nutturalla, vaan nuttura löystyy helposti auki. Isoilla rullilla toteutetulla loivalla permanenttikiharalla saa hiuksiin muotoiltavuutta, rakennetta ja näin myös pysyvyyttä nutturalle.

Luonnolliset ja kauniisti pois kasvavat kiharat syntyvät hellävaraisilla CUTRIN MUOTO Gentle Waving -kestomuotoilutuotteilla. Tuotteet ovat optimaaliset myös, kun halutaan lisätä hiuksiin taipuisuutta. MUOTO Gentle Waving -tuotteissa on lyhyet vaikutusajat, joten ne ovat loistavia myös nopeaan liiketyöskentelyyn.

LUONNOLLISTA LAINETTA PATRICKIN AURINGON VAALENTAMILLE HIUKSILLE

Patrick kaipasi luonnonkihariin hiuksiinsa lisää muotoiltavuutta. Työ palomiehenä ja ahkera treenaaminen edellyttävät, että hiukset pitää saada pysymään tarvittaessa myös kiinni. Luonnollinen ja helppohoitoinen ”surffikihara” tuntuu omalta tyyliltä ja permanentti oli ollut harkinnassa jo pitkään – nyt rohkeus voitti ja hän sai trendikkäät MUOTO Gentle Waving-laineet Cutrinin Kaisa Vuorenpään käsittelyssä.

”Olin jo pitkään miettinyt permiksen ottamista, koska toivoisin, että hiukseni kihartuisivat hieman enemmän. Olen myös aika laiska laittamaan hiuksia. Tykkään, että hiukseni ovat vähän sekaisin ja auringon vaalentamat, joten ajattelin permiksen helpottavan myös hiusten laittoa. Minulla on luonnostaan pientä kiharaa/aaltoilua hiuksissani, mutta hiukset ovat laitettunakin helposti vähän lässähtäneen näköiset.

Permiksessä mietitytti voimakkaiden aineiden vaikutus hentoihin hiuksiini ja sen takia permistä ole ennen uskaltanut ottaa. Tämä Cutrinin Gentle Waving kuitenkin kuulosti hyvältä ja olen ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen! Hiukset eivät kärsineet ja kiharoista tuli just sellaset kun olin ajatellutkin. Lopputulos vielä parani hetken kuluttua, kun hiukset pikkuhiljaa ”asettuivat paikoilleen”. Ja tosi pian ne tuntui jo siltä kuin ne olisi ollut mulla aina.” – Patrick Tamminen

Patrickin hiukset ovat auringon kuivattamat ja vaalentamat, joten hiuksiin valittiin hellävarainen ja ammoniakiton CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion N -permanenttiaine. Se antaa luonnollista lainetta vaikeasti kihartuville hiuksille. Eri rullakokoja yhdistelemällä kiharasta saatiin rento ja huoleton.

Hiukset syväpuhdistettiin ennen käsittelyä CUTRIN AINOA Deep Clean -shampoolla. Syväpuhdistus auttaa permanenttiainetta imeytymään hyvin hiukseen. Pesun yhteydessä ei käytetä hoitoainetta, jotta hiuksen pinta ei sulkeudu uudelleen. Sen sijaan Patrickinkin hiusten vaurioituneet kohdat ja huokoisuuserot tasoitettiin CUTRIN AURORA Porosity Filler -rakennetasaajalla. Gentle Wave -käsittelyn jälkeen käytetään aina MUOTO Gentle Waving Lotion After Perm Treatment -jälkikäsittelyainetta, joka neutralisoi permanenttiaineen tuoksun.

Auringon kuivattama kihara tarvitsee kosteutusta. Patrickin suosikit permiskiharan hoidossa ovat CUTRIN BIO+ Hydra Balance -sarjan herkkää hiuspohjaa rauhoittavat ja hiuksia tehokkaasti kosteuttavat tuotteet. Treenaamisen vuoksi hiuksia pitää pestä usein. Päivittäiseen hiustenpesuun sopiikin BIO+ Hydra Balance -sarjan pesevä hoitoaine.

”Käytän BIO+ sarjan pesevää hoitoainetta usein. Treenatessa hikoilee aina ja ei viitsisi olla hikistä tukkaa pesemättäkään. Tämä on ollut loistava kompromissi – 5/5!”

MUOTOLINJA KEVÄT-KESÄ 2020: LAURIN 70-LUVUN INSPIROIMA PEHMEÄ PERMANENTTIKIHARA

Tämän kauden Muotolinja-kokoelman HURMA-trendi tarjoilee myös isoa, luonnollista ja pehmeää kiharaa. Laurin hiukset ovat luonnostaan taipuisat, mutta oma luonnonkihara ei ole tasaista. Permanentin avulla kiharasta saatiin tasainen ja symmetrinen.

Kiharat toteutettiin suurehkoilla rullilla ja rullaus toteutettiin niin, että vain pituus ja latva kihartuvat. Tyviosaa on tarkoituksella jätetty hiukan löysälle. Näin lopputulos on luonnollisempi ja rento ja kihara asettuu muodikkaasti hiuspituuteen. Tyven kohottaminen kiharalle voi tuoda ilmeeseen liikaa naisellisuutta.

Plankkaustekniikalla toteutettu kevyt vaalennus korostaa kiharan muotoja ja tuo valoa. Tunnelmassa on 70- lukua, mutta ehkäpä myöskin hiukan antiikin ajan patsaissa kuvattua atleettista urheilijaa – ripaus keisaria ja enkeliä. Mielenkiintoinen miksaus.

Tutustu kauden Muotolinja-kokoelmaan tästä

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin