BIO+ TEHO JONKA TUNNET

Suomalainen luonto ja pohjoinen luonne. Niissä ovat vuonna 1971 perustetun CUTRIN brändin juuret. Me luomme juuri oikeanlaisia hoitotuotteita pohjoisen tarpeisiin hiuksille, jotka kohtaavat päivittäin haastavat olosuhteet ja hektisen arjen. Vaikka taivaalta sataa räntää, tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, meillä kaikilla pitää olla oikeus nauttia terveestä hiuspohjasta sekä kauniista ja elinvoimaisista hiuksista ympäri vuoden.

Me Cutrinilla vastaamme pohjoisen haasteisiin yhdistämällä pitkän, yli 50 vuoden kokemuksen ja uusimman teknologian. Tuotteissa yhdistyvät pitkä tuotekehitysosaaminen, puhtaat luonnon raaka-aineet ja uusin teknologia.

CUTRIN BIO+ on kehitetty hiuspohjan tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Lopputuloksena hyvinvoiva hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset. Ainutlaatuiset ja tutkitusti tehokkaat CUTRIN BIO+ -tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. CUTRIN BIO+ -tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja ne on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Tutkimusten mukaan 100 % testanneista suosittelisi tai ostaisi CUTRIN BIO+-tuotteita hiuspohjan hoitoon*. Siksi tarjoamme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen BIO+-tuotteen toimivuuteen, korvaamme tuotteen.

TUTKITUSTI TEHOKAS

BIO+ -tuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden teho on todistettu ulkopuolisissa tutkimuslaboratorioissa.

EUROOPPALAISEN ASIANTUNTIJALABORATORION KLIINISEN TESTIN PERUSTEELLA BIO+ ACTIVE -HILSETUOTTEET YHDESSÄ DETOX-KUORINNAN KANSSA:

  • Vähentävät näkyvää hilsettä
  • Vähentävät hiuspohjan rasvoittumista
  • Rauhoittavat hiuspohjaa

Tutkimuksessa käytettiin BIO+ Active -tuotteita neljän viikon ajan tukenaan BIO+ Detox Scalp Treatment. Seerumia käytettiin päivittäin, shampoota joka toinen päivä ja hoitonaamiota kerran viikossa.

*EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY ON DANDRUFF 2021

EUROOPPALAISEN ASIANTUNTIJALABORATORION KLIINISEN TESTIN PERUSTEELLA BIO+ HYDRA BALANCE -TUOTTEET:

  • Kosteuttavat hiuspohjaa tehokkaasti
  • Rauhoittavat hiuspohjaa
  • Ehkäisevät kosteuden haihtumista hiuspohjasta

Tutkimuksessa käytettiin BIO+ Hydra Balance shampoota, hoitoainetta ja hoitovoidetta kahden viikon ajan joka toinen päivä.

*EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY SKIN MOISTURE 2022

JOPA 50 % VÄESTÖSTÄ KOKEE ITSENSÄ HERKKÄIHOISEKSI

Herkkyyden lisäksi hiuspohjaongelmia voivat aiheuttaa erilaiset kehon sisäiset muutokset ja epätasapainotilat, kuten hormonitoiminnan muutokset, ikääntyminen, raskaus ja imetys sekä stressi. Hiuspohjan hyvinvointiin vaikuttavat lisäksi pohjoinen ilmastomme ja olosuhteet. BIO+ tuotteet on kehitetty erityisesti vastaamaan pohjoisten olosuhteidemme aiheuttamiin hiuspohjahaasteisiin kuten esimerkiksi hiuspohjan kuivuuteen ja tilapäisten epätasapainotilojen aiheuttamiin hiuspohjan ongelmiin. BIO+ ei ole lääkinnällinen tuote ja vakavissa hiuspohjan häiriötiloissa suosittelemme olemaan yhteydessä lääkäriin.

Etkö ole tyytyväinen tuotteeseen?

Kerro meille kokemuksistasi ja jätä yhteystietosi täyttämällä oheinen lomake.

TÄYTÄ LOMAKE

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin