TALVI HAASTAA HIUKSET – HAASTA TALVI

Talvi on täynnä taikaa ja pistelevä pohjoistuuli piristää mieltä. Hiusten kannalta vuodenaika on kuitenkin täynnä haasteita, sillä pakkasen paukkuessa hyvät hiuspäivät harvenevat. Riesaa aiheuttavat etenkin valtoimenaan leijailevat latvat, elottomat ja kuivat kutrit sekä oikutteleva hiuspohja.

Haasta talvi ja ratko pohjoisen hiuspulmat vallitsevaan vuodenaikaan räätälöidyillä tuotteilla.

1. SELÄTÄ SÄHKÖINEN PAKKASPEHKO

Kiristyvä pakkanen piilee monen hiushaasteen taustalla. Suuret lämpötilan vaihtelut kuivattavat ja haurastuttavat hiuksia. Samalla kuiva talvi-ilma lisää hiusten negatiivista sähkövarausta, jonka seurauksena hiukset sähköistyvät. Sähköisyyttä edistävät myös pipot ja muhkeat kaulukset, joiden hankaava vaikutus tekee hiuksista entistä villimmät. Tuloksena on sähköinen pakkaspehko, joka takkuuntuu helposti.

RATKAISU: Sähköisyyttä voidaan hillitä tehokkaalla kosteutuksella ja täsmätuotteilla, jotka vähentävät hiusten negatiivista sähkövarausta. CUTRIN AINOA Moisture Care Spray auttaa kosteuttamaan hiuksia välittömästi ja helpottaa niiden selvittämistä. Suihkeen sisältämät sokeriyhdisteet yhdessä mustikkaveden kanssa auttavat kosteuttamaan hiuksia pitkäkestoisesti. Lisäsileyttä ja hallittavuutta saat CUTRIN AINOA Color Oil -öljyseerumilla. Se vähentää hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä silkkisen pehmeät.

2. KESYTÄ KUIVAT KUTRIT

Kuivuus on talven suurin hiushaaste. Sitä aiheuttaa pakkasen lisäksi sähkölämmityksen kuivattama sisäilma, koska hiuksiin ei sitoudu riittävästi kosteutta ilmasta. Kuivuessaan kutrit muuttuvat karheiksi ja elottoman näköisiksi. Lisäksi ne altistuvat katkeilulle, latvojen haaroittumiselle ja sähköisyydelle.

RATKAISU: Valitse päivittäiseen käyttöön tuotteet, jotka ehkäisevät hiusten kuivuutta ja syväkosteuttavat niitä tehokkaasti. CUTRIN AINOA Moisture -sarja on kehitetty erityisen kuiville ja hennoille hiuksille. Tuotteen sisältämät sokeriyhdisteet kosteuttavat hiuksia pitkäkestoisesti tuoden elinvoimaa myös kiharille, permanentatuille ja sävytetyille hiuksille. Mustikansiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia vaihtelevissa oloissa.

3. RAUHOITA ÄRTYNYT HIUSPOHJA

Talvi haastaa hiusten lisäksi hiuspohjan. Kuiva talvi-ilma ja sähkölämmitys kuivattavat hiuspohjaa, mikä aiheuttaa kutinaa, ihoärsytystä ja hilseilyä. Kylmä keli ei suosi edes rasvoittuvaa hiuspohjaa: talvipäähineiden käyttö voi ärsyttää ihoa ja rasittunut hiuspohja voi erittää taliakin vilkkaammin. Hoitamaton, rasvoittuva hiuspohja altistuu rasvaiselle hilseelle, ärtymiselle ja ihohuokosten tukkeutumiselle. Tämä saattaa johtaa hiusten kasvun hidastumiseen ja jopa hiustenlähtöön.

RATKAISU: Oli hiuspohjasi kuiva tai rasvoittuva, aloita tasapainottavalla kuorinnalla. CUTRIN BIO+ Detox Scalp Treatment -hoitonaamio poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Kuorinnan jälkeen kuiva hiuspohja rauhoittuu kosteuttavilla tuotteilla, jotka löydät CUTRIN BIO+ Hydra Balance -sarjasta. Rasvoittuvalle hiuspohjalle suosittelemme hiuspohjan luonnollista kosteus-rasvatasapainoa tukevaa CUTRIN BIO+ Re-Balance Shampoota ja saman sarjan kosteuttavaa Care Sprayta.

4. PELASTA LATISTUNUT PIPOTUKKA

Pipo päähän pakkasella? Kyllä! Päätä tulee varjella viimalta hiushuolista huolimatta. Valitettavasti paksu päähine voi lisätä hiusten sähköisyyttä ja latistaa kauniin kampauksen. Älä silti heitä hattua hyllylle, vaan tartu tuotteisiin, jotka pitävät hiukset kuohkean kauniina.

RATKAISU: CUTRIN VIENO Sensitive Dry Shampoo tuo pika-avun latistuneille hiuksille. Se raikastaa, tuuheuttaa ja kohottaa hiuksia ilman hajusteita. Sähköisyyttä voit hallita VIENO-sarjan kosteuttavalla Sensitive Care Spraylla.

Vinkki: Kuiva pakkas- ja huoneilma kuivattavat ja ärsyttävät myös limakalvoja. Joskus voimakkaat tuoksut hankaloittavat tilannetta ja silloin on hyvä valita hajusteetonta kosmetiikkaa. CUTRIN VIENO on Allergia, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hellävaraiset hoito- ja muotoilutuotteet sopivat useimmille hajusteallergikoille, tuoksuyliherkkyydestä kärsiville ja ylimääräisiä kemikaaleja välttäville.

5. VÄLTÄ VAURIOT MUOTOILUSSA

Kuten moni tietää, kuumat muotoiluraudat kuivattavat ja rasittavat hiuksia ympäri vuoden. Silti hiustenkuivaajaan tartutaan talvella entistä hanakammin – eihän märillä hiuksilla ole asiaa pakkaseen. Se on järkevää, sillä hiusten jäätyminen voi vaurioittaa niiden rakennetta ja edistää hiusten katkeilua. Suosi mahdollisuuksien mukaan hiusten luonnollista tai hellävaraista kuivausta. Jos tilanne vaatii fööniä, muista ainakin lämpösuoja!

RATKAISU: CUTRIN VIENO Sensitive Heat Protection on kevyen pidon antava hajusteeton lämpösuoja, joka on helppo suihkaista hiuksiin ennen niiden föönaamista. Suihke auttaa suojaamaan hiuksia ja ehkäisemään vaurioita lämpömuotoilun aikana. Samalla se antaa kaunista kiiltoa ja jättää hiukset silkkisen pehmeiksi.

6. VALJASTA SAUNAN LÄMPÖ

Lempeät löylyt rentouttavat mielen, mutta hiuksia kuumuus ei helli. Saunan lauteilla hiuksista haihtuu kosteutta, kuten muissakin voimakkaissa lämpötilan vaihteluissa. Kutrien kuivuminen taas vauhdittaa hiusten haurastumista, hius menettää vetolujuutta sekä elastisuutta ja katkeilee. Toisaalta lämpö myös tehostaa monien hiustenhoitotuotteiden vaikutusta.

RATKAISU: Älä altista hiuksia suoralle kuumuudelle, vaan suojaa ne löylyiltä tehokkaalla hiusnaamiolla. CUTRIN AINOA Moisture Treatment on tehohoito, joka ravitsee hiuksia tehden niistä uskomattoman pehmeät ja kiiltävät. Intensiivisesti kosteuttava hoitotuote levitetään hiuksiin ennen saunomista ja annetaan vaikuttaa 3-10 minuuttia. Kietaise lisäsuojaksi vielä pyyhe tai saunahattu ja nauti saunan lämmöstä. Tuoksuton vaihtoehto löytyy hellävaraisesta CUTRIN VIENO-sarjasta.

HYÖDYNNÄ TALVEN KAMPANJAETU

Ratkaise talven hiuspulmat ja hyödynnä kampanjaetu: kaikki CUTRIN-tuotteet nyt VALITSE 3 MAKSA 2. Tarjous on voimassa CUTRIN Shopissa 31.3.2022 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin.

OSTA HETI

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin