CUTRIN MUOTO CLASSIC CURLING LOTION N 75ML

Hajusteeton permanenttiaine normaaleille/hiukan huokoisille hiuksille

Kuvaus

CUTRIN MUOTO normaaleille/hiukan huokoisille hiuksille. Klassinen permanenttiaine luotettavaan ja tehokkaaseen kihartamiseen. Lopputuloksena kauniit ja kimmoisat kiharat. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

Käyttöohjeet

Ohjeet pakkauksessa

Ainesosat

A0323 INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), THIOGLYCOLIC ACID, AMMONIUM BICARBONATE, AMMONIA, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, POLYQUATERNIUM-22, MACADAMIA SEED OIL GLYCERETH-8 ESTERS, LINSEED OIL GLYCERETH-8 ESTERS, TETRASODIUM EDTA, CYSTINE BIS-PG-PROPYL SILANETRIOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Hiusten permanenttiaine on alkalista/voimakkaasti alkalista. Jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle.Pullo ja tulppa on tehty muovista. Mikäli pakkaus on täysin tyhjä, irrota tulppa pullosta ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Ryhmäpakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.