PROMISE COLOR TONING TREATMENT VANILLA ORCHID 200 ML

Sävyttävä ja hoitava hiusnaamio vaaleille hiuksille

Kuvaus

PROMISE Sävyttävä ja hoitava hiusnaamio vaaleille ja vaalennetuille hiuksille sävyn ylläpitämiseen tai hillittyihin muutoksiin.

Käyttöohjeet

Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa 5–15 min riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhtele huolellisesti. Hiusten kunto, huokoisuus ja nykyinen sävy vaikuttavat lopputulokseen.

Ainesosat

A0823INGREDIENTS [COCTAB]: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, BETAINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CETYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE/MORPHOLINOMETHYL SILSESQUIOXANE COPOLYMER, QUATERNIUM-80, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIDECETH-5, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, BASIC BROWN 17, HC BLUE NO. 16, BASIC RED 76, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DEXTRIN, SODIUM CHLORIDE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Tuubi ja korkki on tehty muovista. Irrota korkki tuubista, jos mahdollista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Mikäli tuubi ja korkki eivät ole eroteltavissa, laita pakkaus sellaisenaan muovipakkauskeräykseen.