HAUSKA TAVATA!

Tilaa CUTRIN & Promise -tutustumispaketti. Kokosimme yhteen laajasta tuotevalikoimastamme erän rakastetuimpia tuotteitamme sinun iloksesi.

Tutustumispaketti sisältää yhden kappaleen kutakin alla olevaa tuotetta. Alennukseksi CUTRIN-tuotteista on -45%, Promise-tuotteet ovat nettohintaisia. Kampanja on voimassa 31.5.2024 asti, 1 tutustumispaketti / asiakas.

 

TILAA TÄSTÄ

SAAT KAIKEN TÄMÄN

AURORA – KATTAVA SÄVYVALIKOIMA LUOVAAN VÄRIEN KÄYTTÖÖN

AURORA kevytväri on pohjoisen hiustarpeisiin, herkälle hiukselle ja hiuspohjalle kehitetty hellävarainen ja hoitava ammoniakiton hiusväri. Ihanteellinen aiemmin värikäsitellyille tai vaalennetuille hiuksille sekä rakennekäsittelyn jälkeen. Kompaktista sävyvalikoimasta löytyvät pohjoismaisten asiakkaiden suosikkisävyt. Tuloksena on kestävämpi, hehkuvampi ja kiiltävämpi hiusväri. Sisältää luonnon vadelmavahaa.

Tutustumispaketti sisältää herkulliset taittosävyt .12/ Ice Sherbet, .16/ Berry Milk, 0.01/ Silver ja 0.06/ Pearl.

AURORA VAALENNUSJAUHEET BLEACHING

CUTRIN AURORA -vaalennusjauheet on kehitetty herkän hiuspohjan tarpeisiin. Hajusteettomien tuotteiden koostumus jättää hiukset kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi vaalennuskäsittelyn jälkeen. AURORA vaalennusjauheet soveltuvat monipuoliseen, jopa 9 asteen vaalentamiseen sekä erilaisiin vaalennustekniikoihin.

Paketti sisältää AURORA ammoniakittoman vaalennusjauheen, joka soveltuu säännöllisin väliajoin tehtäviin raitoihin ja tyvivaalennuksiin.

AURORA HAPETTEET

AURORA -hapetteet takaavat parhaimman värjäystuloksen yhdessä CUTRIN AURORA -värituotteiden kanssa. Samat hapetteet sopivat käytettäväksi kaikkien hapetetta vaativien sarjan tuotteiden kanssa.

Valikoima sisältää kuusi voimakkuutta: 1,5 %, 3 %, 4,5 %, 6 %, 9 % ja 12 %.

Tutustumispaketti sisältää hapetevahvuudet 1,5 % ja 6 %.

AURORA VIOLET BOOSTER

Cutrin AURORA erikoistuotteet on suunniteltu salonkikäyttöön, täydentämään palveluitasi ja takaamaan parhaat värjäystulokset. Violet Booster värilisä on tarkoitettu keltaisuuden taittamiseen. Käytetään yhdessä vaalennusjauheen tai hiusvärin kanssa.

VIENO – TUOKSUTONTA HOITOA JA MUOTOILUA

CUTRIN VIENO on markkinoiden ensimmäinen Allergia-, Ihoja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuotesarja herkälle hiuspohjalle. Hoitotuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä, pohjoisen luonnon hiuspohjaa rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa ilman ylimääräisiä ainesosia. Sopii useimmille hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Tuotesarja kehitetty ja testattu Suomessa. Hoitotuotteet on valmistettu Suomessa.

Tutustumispaketti sisältää VIENO Sensitive Cleansing Conditioner pesevän hoitoaineen sekä myydyimmän hiuskiinteemme, VIENO Sensitive Hairspray Strongin.

BIO+ – TEHO JONKA TUNNET

BIO+ on kehitetty hiuspohjan tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Lopputuloksena on terve hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset. Aito ja alkuperäinen hiustenpohjan hyvinvointiin kehitetty tuotesarja auttaa tutkitun tehokkaasti kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. Tuotteissa yhdistyvät vankka kokemus, puhtaat pohjoisen luonnon raaka-aineet ja uusin teknologia. 100 % vegaaninen. Kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Tutustumispaketissa hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttavat BIO+ Hydra Balance shampoo ja hoitoaine.

MUOTO – SÄÄNKESTÄVÄÄ MUOTOILUA

Pohjoiset olosuhteemme vaativat muotoilutuotteilta paljon. Hiukset kaipaavat ympärivuotista kosteutusta ja suojaa olosuhteita vastaan, sekä volyymiä, rakennetta ja tukea arjessa ja juhlassa. CUTRIN MUOTO -tuotteiden pohjoisen luonnon kosteuttava koivusokeri hoitaa hiuksia samalla kun hienojakoiset koostumukset antavat hiuksille niiden tarvitsemaa kohotusta tyveen, optimaalista rakennetta pituuksiin sekä luonnollista liikkuvaa kiinnitystä.

Paketissa mukana ikoninen MUOTO Iconic Multispray monitoimisuihke sekä innovatiivinen MUOTO Texturizing Volume Spray, jossa yhdistyy kuivashampoon, hiuskiinteen ja suolasuihkeen parhaat puolet.

ROUTA – VIILEYTTÄ VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN

CUTRIN ROUTA on suunniteltu miehisempään makuun pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon kuusenoksantyviuute auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Kompaksi sarja sisältää miesten yleisimmin suosimat tuotteet: virkistävän, viilentävän shampoon, voimakkaan mattavahan ja helppokäyttöisen suolasuihkeen.

Tutustumispaketissa mukana viilentävä ROUTA shampoo.

IT’S A PROMISE

Mitä tapahtuu, kun intohimo ja kokemus sanovat käsipäivää? Silloin syntyy tuotesarja, joka tekee juuri sen, minkä lupaa – ei enempää, ei vähempää. Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja suomalainen. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa.

Tutustumispaketti sisältää kosteuttavat Promise Moisture shampoon ja hoitoaineen, suuren suosion saavuttaneen Promise Dry shampoon sekä siloittavan Promise Smoothing Serum voiteen.

Tutustumispaketti sisältää yhden kappaleen kutakin allaolevaa tuotetta. Alennukseksi CUTRIN-tuotteista on -45%, Promise-tuotteet ovat nettohintaisia.

TUTUSTUMISPAKETTI

PROMISE Moisture Shampoo
PROMISE Moisture Conditioner
PROMISE Dry Shampoo
PROMISE Smoothing Serum
CUTRIN AURORA taittosävyt 0.01, 0.06, .12, .16
CUTRIN AURORA hapetteet 1,5% ja 6% 1000 ML
CUTRIN AURORA Violet Booster
CUTRIN AURORA Bleaching Powder No Ammonia
CUTRIN AURORA vaaleiden sävyjen värikartta
CUTRIN VIENO Sensitive Cleansing Conditioner
CUTRIN VIENO Sensitive Hairspray Strong
CUTRIN MUOTO Iconic Multispray
CUTRIN MUOTO Texturizing Volume Spray
CUTRIN BIO+ Hydra Balance Shampoo
CUTRIN BIO+ Hydra Balance Conditioner
CUTRIN ROUTA Shampoo For Men

Nyt vain 247,35  148,46 € + alv.

Kampanja on voimassa 31.5.2024 asti, 1 tutustumispaketti / asiakas.

 

Näytä tuote

Rekisteröidy verkkokauppaan

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt verkkokauppaamme, voit tehdä sen tästä. Asiakaspalvelumme vahvistaa verkkokauppa-asiakkuutesi muutaman arkipäivän kuluessa. Saat meiltä sähköpostia, kun voit tehdä tilauksia verkkokaupassa.

REKISTERÖIDY NYT

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin