MAGNETIC DARKS

Täyteläisen tumma ja kiharainen sydäntalvi

Sydäntalvella hiuksiin kaivataan lämpöä sekä tukea tuovaa rakennetta pipon alle. Herkullisilla kahvinpaahteisilla 10 minuutin värisävyillä loihdit hiuksiin täyteläisiä ruskean sävyjä nopeasti ja varmasti. Rakennetta ja kiharan uusia muotoja tarjoilee puolestaan uudistuneet CUTRIN MUOTO permanenttiaineet – ihastu monien mahdollisuuksien värisarjaan ja inspiroidu kiharoiden uusista muodoista.

Hyödynnä kampanjaetu

Piristä talvea kahvin sävyillä ja tilaa nopeat 10 minuutin sävyt pakettihintaan, etusi -60%. Saat myös 2 kpl AURORA COFFEE BREAK -pöytäkortteja. Lisää palveluvalikoimaasi nopea pikaväripalvelu, jonka teet vaikka samalla kun asiakkaasi nauttii kupin kahvia. Sopii erinomaisesti myös miehille.

OSTA

Henna Tiihonen vinkkaa

”CUTRIN AURORA 10 minuutin värit eivät ole mikään kikkailuväri, mutta toisaalta eivät mikään pelkkä express-tyvivärikään. Väri on nopea, sillä saa hiuksiin aivan upean kiillon, se on helppo levittää ja aivan täydellinen tuote tyvestä latvaan, jos halutaan kaunista täyteläistä ruskean sävyä. Levitän värin ensin tyveen, heti sen jälkeen pituuksiin ja muutaman minuutin jälkeen onkin valmista pesupaikalla. Tällä jos millä voi saada tehokkuutta palvelumyyntiin.”

Henna Tiihonen, Magnetic Head Spa Helsinki
CUTRIN Pro Ambassador

TAKE A COFFEE BREAK WITH CUTRIN

Nopea CUTRIN AURORA COFFEE BREAK on kätevä pikaväripalvelu, jonka teet AURORA 10 MIN -pikakestovärillä – vaikka samalla kun asiakkaasi nauttii kupin kahvia. AURORA COFFEE BREAK -pikaväripalvelu sopii asiakkaille, joiden hiuksia värjätään samaan tummuuteen tai tummemmaksi: lyhyille hiuksille, tyvivärjäykseen, harmaille hiuksille. Pikaväripalvelu on täydellinen lisä palveluvalikoimaasi ja sopii erinomaisesti myös miehille.

LUE LISÄÄ

UUDISTUNEET PERMANENTTIAINEET OVAT TÄÄLLÄ

Monipuoliset permanenttikäsittelyt tarjoavat juuri nyt mahdollisuuden palvelumyynnin sekä asiakaskunnan kasvattamiseen. Erityisesti nuorten kuluttajien katumuoti ja tyylit huutavat permanentattuja hiusrakenteita. Uudistuneilla CUTRIN MUOTO permanenttiaineilla toteutat kiharan monet muodot kestävästi ja hellävaraisesti. 100 % vegaaniset koostumukset ja täysin kierrätettävät pakkaukset. Hyödynnä etu: kampanjapaketit nyt -40%

HYÖDYNNÄ ETU

AMMONIAKITON MUOTO GENTLE WAVING

MUOTO Gentle Waving Lotion on hellävarainen ja vegaani permanenttiaine ilman ammoniakkia ja tioglykolaattia. Helppokäyttöiset ja kevyesti hajustetut tuotteet kierrätettävissä pakkauksissa. Lopputuloksena luonnollista volyymia, lainetta ja kiharaa.

OSTA

HAJUSTEETON MUOTO CLASSIC CURLING

MUOTO Classic Curling Lotion on klassinen permanenttiaine luotettavaan ja tehokkaaseen kihartamiseen. Asiakkaille, jotka toivovat täydellistä pitkään kestävää kiharaa, käsittelemättömille, vastustuskykyisille ja vaikeasti kihartuville hiuksille sekä permanenttitekniikoihin, jotka vaativat enemmän aikaa permanenttiaineen levitykseen.

OSTA

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin