MUOTOLINJA 2024 TALVI

Tällä kaudella Cutrin pyrkii sekä määrittelemään kauneuden uudelleen että edistämään hyvinvointia ja onnellisuutta. Haluamme tehdä jokaisesta kampaamokäynnistä kokonaisvaltaisen kokemuksen, jotta asiakkaamme voivat lähteä kampaamosta näyttäen ja tuntien olonsa paremmaksi kuin koskaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Olemme siirtymässä aikakauteen, jossa terveyttä ja onnellisuutta pidetään ultimaattisina ylellisyyden muotoina.
Onnellisuus on tila, jossa kaikki on sopusoinnussa ja yksilöillä on tilaa tuntea olonsa tyytyväiseksi. Se on erottamaton osa elämää, jota ihmiset lakkaamatta tavoittelevat etsiessään täyttymystä.

Jatkuvien konfliktien ja kriisien koettelemassa maailmassa ei ole yllättävää, että ahdistuneisuus on nousussa ja henkinen hyvinvointi laskussa ympäri maailmaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ahdistuneisuus on lisääntynyt tasaisesti viimeisen vuosikymmenen aikana maailmanlaajuisesti. Stressiin, suruun, vihaan, huoleen ja fyysiseen epämukavuuteen liittyvät negatiiviset tunteet ovat yleisimpiä kuin koskaan aiemmin.

MUOTOLINJAlla AW 23-24 haluamme ottaa asiakkaamme mukaan matkalle, jolla tarkastellaan kauneutta pintaa syvemmältä ja pureudutaan hyvinvoinnin kulmakiviin. Kyse ei ole pelkästä kampaamokäynnistä, vaan tavoitteenamme on tarjota kokemus, jonka jälkeen asiakas hehkuu onnellisuutta – aikamme ultimaattisinta ylellisyyttä.

Nordic Blondes

Pohjoinen vaalea mahdollistaa taiteellisen itseilmaisun. Sävyt korostavat hienovaraista eleganssia, luoden uniikit lookit. Valikoima tarjoaa kokeilumahdollisuuksia viileästä tuhkanvaaleasta lämpimiin kultaisiin, sopien eri tyyleihin. Tavoittele klassista tai boheemia lookia – vaihtoehtoja itseilmaisuun trendien mukaan.

Muotolinja | Nordic Blondes

Magnetic Darks

Magneettisten tummien sävyjen ruskeissa hiusväreissä on säväys violettia ja punaviolettia. Valikoiman ruskeat sävyt ovat voimakkaita ja runsaspigmenttisiä. Kerrostettu leikkaus ja kihara viimeistely luovat lookin, joka on samalla sekä huoleton että tyylikäs.

Muotolinja | Magnetic Darks

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin