Magnetic Darks

Magneettisten tummien sävyjen ruskeissa hiusväreissä on säväys violettia ja punaviolettia. Valikoiman ruskeat sävyt ovat voimakkaita ja runsaspigmenttisiä. Kerrostettu leikkaus ja kihara viimeistely luovat lookin, joka on samalla sekä huoleton että tyylikäs.

Kestävä
Itsenäinen
Aito
Vaivattoman tyylikäs
Huoleton
Koskematon
Uniikki
Rentouttava
Vaivaton
Aidosti boheemi

Magnetic Darks sävyinä

Tässä valikoimassa on värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa mineraaleista ja maanläheisistä sävyistä. Nämä värit tarjoavat syviä, täyteläisiä ruskean sävyjä hienovaraisilla vivahteilla, jotka muistuttavat luonnonkivien kauneutta. Ne tuovat hiuksiin syvyyttä ja vivahteikkuutta, jotka sopivat täydellisesti runsaan ja tyylikkään ilmeen luomiseen.

Lisäksi meillä on valikoima syviä viileän ruskeita sävyjä, jotka huokuvat viileää hienostuneisuutta. Nämä värit huokuvat hillittyä ylellisyyttä mustan kahvin syvästä viehätyksestä maitokahvia muistuttaviin vaaleampiin ja viileämpiin sävyihin. Ne ovat ihanteellisia silotellun ja hienostuneen lookin luomiseen.

Lopuksi siirrymme murrettujen purppuraisten ja violettien sävyjen maailmaan. Nämä sävyt tuovat mieleen pimenevän illan tunnelman ja yön viehätyksen. Syvät ja salaperäiset purppuraiset ja samettisen violetit sävyt ovat kiehtovia ja elegantteja, joten ne sopivat täydellisesti puoleensavetävien ja hienostuneiden statement-lookien luomiseen.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin