MUOTOLINJA: AINO

Trendi rakentuu ajattomien perusasioiden ja vastuullisuuden ympärille. Sen ydin on skandinaavinen linjakkuus, joka näkyy hiusten lisäksi koko elämäntyylissä ja ajattelussa.

Älykäs tyyli on harkitusti riisuttu: luonnonmateriaalit yhdistyvät arkkitehtonisiin muotoihin. Tähän uuteen luksukseen kuuluu luontevasti kulutuksen minimointi, kyky karsia ja holistisuus. Trendi näkyy Ainon kotona, joka on sekä järkevä älytila että rauhoittumispaikka, jossa henkisen hyvinvoinnin merkitys korostuu. Kun kaikki on balanssissa, Aino voi keskittyä välttämättömään.

Hiukset ovat luonnollisen pehmeät ja rennot. Ylellinen ja rauhallinen tyyli korostuu keskijakauksella. Värimaailma on inspiroitunut pohjoisen luonnosta. Maanläheiset sävyt taittavat viileään sekä liukuvat puhtaasta vaaleasta kuorittuun puuhun ja vaaleaan vaniljaan.

Ajattomuus
Skandinaavisuus
Minimalismi
Vastuullisuus
Ympäristö
Mukava luksus
Harkitsevaisuus
Henkinen hyvinvointi
Rauha
Puhdas vaalea
Vanilja
Puunsävyt

Hyväkuntoiset, vaaleat ja sileät pitkät hiukset ovat ajaton klassikko, jolla on aina paikka hiusmuodin tähtitaivaalla. Maantienharmaan sävyiset hiukset on vaalennettu huolella raidoittamalla: Raidoitustekniikkana on käytetty air touch – tekniikkaa. Raidoituksen jälkeen hiukset on sävytetty viileällä taittovärillä. Raidoitustekniikka säilyttää hiusten tyven aavistuksen tummempana joka saa kokonaisuuden näyttämään luonnolliselta.

Keskipään jakaus lisää kasvoihin pituusvaikutelmaa. Suorat ja pitkät hiukset keskijakaukselle kammattuna tasapainottavat kauniisti pyöreitä ja neliön mallisia kasvojen muotoja.

VÄRI

Viipaleraidoitus:
Takaosa: CUTRIN AURORA ammoniakiton vaalennusaine + 1,5 %, 1:2, 50 min.
Etuosa: CUTRIN AURORA ammoniakiton vaalennusaine + 4,5 %, 1:2, 50 min.
Käytä raidoituksessa air touch -tekniikkaa ja folioita.

Taittoväri:
CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri .12 + 1,5 %, 1:2, 20 min.

Hiusten sävyttävä muotoilu:
Viehättävä ja nopea värinvaihdos vaaleaan hiukseen on toteutettu CUTRIN AURORA CC Lavender Mousse -pastellisävyvaahdon avulla.

LÄHTÖTILANNE JA LOPPUTULOS

MUOTOLINJA: JADE

Futurismia ja viileää itsevarmuutta.

Lue lisää

MUOTOLINJA: MANTA

Linnunsulan sävyjä ja korkeita kampauksia.

Lue lisää

MUOTOLINJA: PEPPI

Nuorekasta energiaa ja permanenttikiharaa.

Lue lisää

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin