CUTRIN AURORA Bleaching Powder No Ammonia 500 g

Ammoniakiton ja hajusteeton vaalennusjauhe

Kuvaus

CUTRIN AURORA ammoniakiton ja hajusteeton vaalennusjauhe. Hennoille ja hauraille hiuksille kehitetty hajusteeton vaalennusjauhe. Ihanteellinen säännöllisin väliajoin tehtäviin raitoihin ja tyvivaalennuksiin.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

A0617 INGREDIENTS/COCTAB : POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, MAGNESIUM CARBONATE, SODIUM SILICATE, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, KAOLIN, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), EDTA, SODIUM LAURYL SULFATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), SILICA, HYDROLYZED SILK.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Vaalennusaine on voimakkaasti alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle.
Purkki ja kansi on tehty muovista, selostelehtinen paperista. Mikäli pakkaus on täysin tyhjä, irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Täysin tyhjä muovipussi hävitetään energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Selostelehtinen kierrätetään paperinkeräyksessä.