MUOTOLINJA: JADE

Tulevaisuus on täällä. Tämä viileä trendi tuo tieteen osaksi elämäntyyliä. Se ottaa vaikutteita scifistä ja tieteiskirjallisuudesta. Tyyli on itsevarma mutta hillitty.

Jade on etäisyyttä ottava tarkkailija, joka tuntee itsensä ja tietää tyylinsä. Luonnollinen särmikkyys näkyy sekä hiuksissa, vaatteissa että käytöksessä. Jade ajattelee kodin olevan ekosysteemi, jonka asukkaat ovat osa suurempaa kokonaisuutta. Hän uskoo, että tieteen ja teknologian kehitys ratkaisee ongelmamme ja antaa rajattomat mahdollisuudet tulevaisuudelle.

Hiukset on leikattu huolellisesti ja hyvin tarkasti. Puhdas vaalea väri yhdistyy kiiltävän sileään pintaan.Tylppä hiustenleikkaus tuo esiin vahvareunaisen etuosan muotolinjan. Takahiuksissa on alas asettuva kerrotus. Föönauksen jälkeen leikkaus asettuu luonnollisesti ja liikkuu kauniisti.

Itsevarmuus
Viileys
Avarakatseisuus
Tiede
Teknologia
Futurismi
Ekosysteemi
Utopia
Luonnollisuus
Otsahiukset
Kerrostus
Sileys

Tässä hiustyylissä on glamouria futuristisella otteella. Klassinen hiustenvaalennus on toteutettu tyvestä latvaan vaalentamalla. Puhdas vaalea näyttää upealta ja erilaiselta trendiltä vivahteikkaiden vaaleiden joukossa. Uhkea vaalea saa lisää voimaa hyvin föönatusta hiustenleikkauksesta.

Vahva ja iso otsahiusten alue sekä rohkea kerrostus tuo mieleen musiikkimaailman ikonit sekä 50 luvun filmitähdet. Etäinen ja mystinen tyyli tehdään silmäripsiä hipovalla otsahiusten pituudella. Tämä hiustenleikkaus sopii loistavasti kapeille ja pisaranmuotoisille sekä vinoneliömäisille kasvojen muodoille.

VÄRI

Esivaalennus:
Tyvialue: CUTRIN AURORA Bleaching Powder Ammonia-Free -ammoniakiton vaalennusaine + 6 %, 1:2, 50 min.
Pituus ja latva: CUTRIN AURORA Bleaching Powder Ammonia-Free -ammoniakiton vaalennusaine + 1,5 %, 1:2, 20 min.

Taittoväri:
Tyvialue (n. 1 cm): CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 9.0 + 1.5 %, 1:2, 30 min.
Pituus ja latva: CUTRIN AURORA ammoniakiton hiusväri 9.0 + 1.5 %, 1:2, 20 min.

Hiusten sävyttävä muotoilu:
Viehättävä ja nopea värinvaihdos vaaleaan hiukseen on toteutettu CUTRIN AURORA CC Rose Mousse -pastellisävyvaahdon avulla.

LÄHTÖTILANNE JA LOPPUTULOS

MUOTOLINJA: PEPPI

Nuorekasta energiaa ja permanenttikiharaa.

Lue lisää

MUOTOLINJA: AINO

Skandinaavista vaaleutta ja linjakkuutta.

Lue lisää

MUOTOLINJA: MANTA

Linnunsulan sävyjä ja korkeita kampauksia.

Lue lisää

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin