RAKASTETUIMMAT VÄRIRESEPTIT

CUTRIN AURORA – luotettava ja varma ammattilaisten värisarja, joka saa kiiltonsa pohjoisen luonnon marjoista. Poimi talteen kouluttajiemme ja ambassadoriemme parhaat värireseptit liiketyöhösi.

MAGNETIC DARKS

 

Lämpimämmän syyskauden jälkeen sävyt tummuvat, viilentyvät ja muuttuvat murretummiksi. Intensiiviset viileät ruskeat, murretut purppurat ja violetit sekä tummat harmaansävyt ovat rohkeita, mutta erittäin kaupallisia ja kantajaansa pukevia sävyjä.

KATSO RESEPTIT

VIEHÄTY VAALEISTA

 

Auringon ja valon määrän väistyessä on ihanaa leikitellä vaaleiden vivahteilla ja palata hetkeksi kesään. Inspiroidu kouluttajiemme vaaleista suosikkiresepteistä ja kehity taittosävyjen taituriksi.

KATSO RESEPTIT

SÄVYTÄ SYKSY KUPAREILLA

 

CUTRIN AURORA -värisarjasta löytyy raikkaita ja kirkkaita kupareita niin kevyt- kuin kestoväreinä. Inspiroidu syksyn sävyistä ja kokeile rohkeasti kouluttajiemme suosimia kuparireseptejä.

KATSO RESEPTIT

HURMAAVAT RUSKEAT

 

CUTRIN AURORA väriperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima ruskeita sävyjä kylmistä lämpimiin, tummuusasteilla 2-7. Poimi talteen hurmaavimpien ruskeiden reseptit.

KATSO RESEPTIT

KAMPAAJA, HEILAHDA OSTOKSILLE

Rekisteröidy verkkokauppaan ja hyödynnä ensitilaajan etusi -35% ammattituotteista. Mikäli olet jo CUTRIN-asiakas, ostat verkkokaupassakin omalla sopimushinnallasi. Vain hiusalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Asiakaspalvelumme vahvistaa verkkokauppa-asiakkuutesi muutaman arkipäivän kuluessa. Saat meiltä sähköpostia, kun voit tehdä tilauksia verkkokaupassa.

Mikäli olet jo verkkokaupan asiakas, kirjaudu sisään tästä.

REKISTERÖIDY NYT

CUTRIN AURORA – HYVÄ LUONNOSTAAN

Pohjoinen luonto ja luonne. Luonnon tehoaineet yhdistettynä suomalaisen tuotekehityksen periksiantamattomuuteen ja tinkimättömyyteen.

Niin syntyy luotettava ja varma värisarja, jonka toimivuus on testattu hennoimmallakin hiuksella ja herkimmällä hiuspohjalla.

VÄRIKARTTA

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin