CUTRIN AURORA 7.0 Perm Color 10min 60ml

Pikakestoväri

Kuvaus

CUTRIN AURORA 10MIN on pikakestoväri, joka on kehitetty hiusten värjäämiseen tummemmaksi tai samaan tummuuteen. Värin vaikutusaika on vain 10min eli väri sopii parhaiten lyhyiden hiusten tai tyvikasvun värjäämiseen. Valikoimassa on 10 luonnollista ja intensiivistä ruskean sävyä maitokahvista tummaan espressoon. Lopputuloksena kiiltävä, tasainen väri ja jopa 100% harmaiden peitto.

Käyttöohjeet

Ohjeet pakkauksessa

Ainesosat

A1122 AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIA, LAURYL ALCOHOL, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, ETHANOLAMINE, RESORCINOL, CETETH-10 PHOSPHATE, DICETYL PHOSPHATE, P-AMINOPHENOL, MYRISTYL ALCOHOL, POTASSIUM ETHYLHEXYL/ISOTRIDECETH-8 PHOSPHATE, M-AMINOPHENOL, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, CETEARETH-50, SODIUM HYDROXIDE, EDTA, BISABOLOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Voidemainen hiusväri on alkaalista/voimakkaasti alkaalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle. Täysin tyhjän alumiinituubin voi kierrättää metallinkeräykseen. Irrota muovinen tulppa ja laita se muovipakkauskeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä ja selostelehtinen paperinkeräyksessä.