CUTRIN AURORA Bleaching Powder No Foil 500 g

Vaalennusjauhe vapaan käden vaalennustekniikoihin

Kuvaus

CUTRIN AURORA no-foil vaalennusjauhe on erityisesti vapaan käden vaalennustekniikoihin kehitetty savipohjainen tuote. Mahdollistaa n. 4-6-asteen vaalennuksen lähtötilanteesta riippuen. Hajusteeton ja ammoniakiton koostumus.

Käyttöohjeet

Ohje pakkauksessa.

Ainesosat

A1020 INGREDIENTS/COCTAB: POTASSIUM PERSULFATE, KAOLIN, SODIUM SILICATE, SODIUM METASILICATE, MALTODEXTRIN, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, EDTA, CI 77499, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SILICA.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Vaalennusaine on voimakkaasti alkalista. Sen takia jäljelle jäänyt tuote pitää käsitellä vaarallisena jätteenä. Vie tuote lähimmälle vaarallisen jätteen keräyspisteelle.
Purkki ja kansi on tehty muovista, selostelehtinen paperista. Mikäli pakkaus on täysin tyhjä, irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Täysin tyhjä muovipussi hävitetään energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Selostelehtinen kierrätetään paperinkeräyksessä.