CUTRIN MUOTO Strong Instant Hairspray 300 ml

Voimakas nopeasti kuivuva viimeistelykiinne

Kuvaus

CUTRIN MUOTO voimakas ja nopeasti kuivuva hiuskiinne antaa välitöntä kiiltoa ja maksimaalisen pidon. Pitkäkestoista tukea ja kontrollia. Kuivuu nopeasti. Suojaa kosteutta vastaan. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia. Sisältää värisuojan.

Käyttöohjeet

Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin 25cm etäisyydeltä.

Ainesosat

C0623 INGREDIENTS/COCTAB: ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), AMINOMETHYL PROPANOL, DIISOPROPYL ADIPATE, BUTYLENE GLYCOL, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, PANTHENOL, ANHYDROXYLITOL, BENZOPHENONE-4, XYLITOL, BETULA ALBA JUICE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irrota korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen joka arvostelee “CUTRIN MUOTO Strong Instant Hairspray 300 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.