PROMISE Strong and Dry Hairspray 300 ml

Vahva ja kuiva hiuskiinne

Kuvaus

PROMISE Vahva ja kuiva hiuskiinne. Vaikutus: tuo kiiltoa ja pitkäkestoista pitoa. Hienojakoinen, nopeasti kuivuva koostumus. Auttaa suojaamaan kosteudelta.

Käyttöohjeet

Suihkuta muotoiltuihin hiuksiin n. 25 cm etäisyydeltä.

Ainesosat

A0923 INGREDIENTS [COCTAB]:ALCOHOL DENAT., DIMETHYL ETHER, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, AQUA (WATER), TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, DIISOPROPYL ADIPATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, BISAMINO PEG/PPG-41/3 AMINOETHYL PG-PROPYL DIMETHICONE, TRIETHYL CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irroita korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.