CUTRIN MUOTO Heat Protection Spray 200 ml

Lämpösuojasuihke

Kuvaus

CUTRIN MUOTO lämpösuojasuihke on kehitetty suojaamaan hiuksia lämpömuotoilun aikana. Antaa sädehtivää kiiltoa ja jättää hiuksiin silkin sileän tunteen. Kevyt tuki. Voidaan käyttää sekä sileän että kiharaisen tyylin luomiseen. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia. Sisältää lämpösuojan.

Käyttöohjeet

Suojataksesi hiuksia lämmöltä, käytä tuotetta sekä kosteisiin hiuksiin ennen hiusten föönausta, että kuviin hiuksiin ennen hiusten kihartamista tai suoristamista.

Ainesosat

C0623 INGREDIENTS/COCTAB: DIMETHYL ETHER, AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, SODIUM METHOXY PEG-16 MALEATE/STYRENE SULFONATE COPOLYMER, PANTHENOL, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, BETULA ALBA JUICE, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irrota korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen joka arvostelee “CUTRIN MUOTO Heat Protection Spray 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.