We promise:
Flower power tones in your hair

Täysin uudenlainen, kotimainen Promise Color Toning Treatment -tehohoito on kehitetty ylläpitämään hiusväriä, taittamaan tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä sekä hienovaraiseen sävyttämiseen. Tehohoito on nimensä mukaisesti myös erittäin hoitava. Sen kosteuttava ja hoitava koostumus tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät ilman latistavaa vaikutusta. Nyt saatavilla CUTRIN verkkokaupasta ja edustajaltasi.

Sävyttävä tehohoito, joka tekee vaikutuksen

Kattava valikoima halutuimpia sävyjä: sarjan sävymaailma koostuu 15 kirkastavasta, pastellisesta ja houkuttelevasta sävystä. Tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa. Promise Color Toning Treatment -hiusnaamio:

 • suojaa hiusväriä ja lisää kiiltoa
 • ylläpitää saavutettua väritulosta pidentäen värin kestoa kampaamokäyntien välillä
 • kylmät vaaleat sävyt neutraloivat tehokkaasti hiuksista ei-toivottuja lämpimiä vivahteita
 • tuo helposti vaihtelua- ja uutta vivahdetta hiusten sävyyn
 • kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa hiuksia
 • turvallinen käyttää kotona ja kampaamossa, levittyy tasaisesti
 • koostumuksensa ansiosta helppokäyttöinen ja riittoisa
 • kevyt koostumus sopii kaikille hiuslaaduille, myös hennolle hiukselle
 • ei latista tai tee hiuksia raskaan tuntuiseksi

Valitse sopiva paketti

Aloituspakettien mukana saat reilusti flower-poweria – julisteita, somistuskuutioita ja hintamerkintämateriaalia, joilla pääset rakentamaan tuotteiden ympärille kauniin ja houkuttelevan esillepanon. Saatavilla myös myös pienempi, kaikki sävyt ja sävyrinkulan sisältävä kokeilupaketti. Halutessasi voit tutustua ensin tuotteiden hoitaviin ominaisuuksiin ja kiiltoa tuoviin sävyihin tilaamalla tekniset käyttötuotteet puoleen hintaan (1 kpl/sävy/tilaus) – kokeile ja ihastu!

Aloituspaketteihin sisältyvät POS-materiaalit:

3 kpl somistekuutioita
4 kpl julisteita
Hyllypuhuja ja hintatarrat
Sävyrinkula
Sävykartta

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt verkkokauppaan, tee se tästä

VERKKOKAUPPAAN

MILLAN 5+1 VINKKIÄ

Vaalennusekspertti ja kampaaja-kouluttaja Milla Inkilä on ollut tiiviisti mukana tuotekehitystiimissämme. Tutustu Millan vinkkeihin Color Toning Treatment -tuotteiden käytöstä ja konsultaatiosta asiakkaalle.

 

 1. TÄRKEÄ LISÄ PESUPAIKALLE: Promise Color Toning Treatment viimeistelee tarvittaessa värjäystuloksen toivotulla tavalla. Eri sävyillä voidaan neutraloida lämpimiä sävyjä tai korostaa tiettyä vivahdetta vielä pesupaikalla. Tehohoito kosteuttaa ja helpottaa kammattavuutta värikäsittelyn jälkeen.
 2. SÄVYTTÄVÄT TUOTTEET KOTONA: Kun käytät tuotetta asiakkaalle, suosittele sopivaa sävyä kotihoitotuotteeksi. Asiakkaalle asiantuntemuksesi on tärkeä, ja se madaltaa ostopäätöstä. Monet asiakkaat epäröivät sävyttävien tuotteiden käyttöä kotona, joten rohkaise heitä ylläpitämään saavutettua sävyä kampaamokäyntien välillä. Tehohoitoa on helppoa ja turvallista käyttää kotona pehmeän sävymaailman ja helpon levittyvyyden ansiosta. Vaaleiden sävyjen kanssa ei tarvitse pelätä epätasaista lopputulosta.
 3. KÄTEVÄT TYÖKALUT SÄVYN VALINTAAN: Valitse kotihoitotuotteeksi yksi tai useampikin sopiva sävy. On hyvä mainita, että vaaleammalla pohjalla saavutetaan intensiivisempi lopputulos. Sarjan jokainen tuote on nimetty yksilöllisesti kasvien ja kukkien nimillä. Sarjan mukana saat sävykartan ja vaaleaan pohjaan tehdyt tupsut sävykoodeineen, mikä tekee sävyvalinnasta helppoa ja varmaa. Sävykoodit löydät myös pakkauksesta.
 4. KOROSTA TUOTTEEN KOTIMAISTA ALKUPERÄÄ: Promise Color Toning Treatment on ylpeästi suomalainen tuotesarja, joka on kehitetty, testattu ja valmistettu vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti Suomessa. Tehdas käy 100% aurinkoenergialla.
 5. WEAR FLOWERS IN YOUR HAIR -KAMPAAMOMATERIAALIT: Aloituspaketin mukana saat tuhdin paketin flower-poweria – julisteita, somistuskuutioita ja hintamerkintämateriaalia, joilla pääset rakentamaan tuotteiden ympärille kauniin ja houkuttelevan esillepanon. Aloituspakettiin sisältyy veloituksetta testituotteet, jotta pääset myös itse kunnolla tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin ja testaamaan sävyjä ja niiden eroja.

+1. VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN! Jo pieni määrä tuotetta riittää. Promise Color Toning Treatment levittyy helposti ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Muistuta hyvästä pyyhekuivauksesta ennen tuotteen levittämistä, jotta liika vesi ei laveeraa sävyttävää tuotetta.

Seuraa Millaa:
Instagram @dimehairbymilla
TikTok @millainki

HYÖDYNNÄ VALMIIT SOMEMATERIAALIT

Promise tarjoaa käyttöösi kattavan materiaalipankin. Hyödynnä valmiita somemateriaaleja kampaamosi omissa kanavissa: brändikuvia, tuotekuvia ja kukkakuvia. Kerro asiakaskunnallesi Promisesta, saa heidät ihastumaan ja kokeilemaan uutuuksia!

MATERIAALIPANKKI

#SUPPORT YOUR LOCAL HAIRDRESSER

Kuten kaikki Promise-sarjan tuotteet, myös Promise Color Toning Treatment -tehohoidot on saatavilla yksinomaan kampaamoista. Meille on tärkeää, että hiusalan ammattilaisena voit valita ja suositella asiakkaallesi juuri sopivat tuotteet ja sävyt, ja että tuotemyyntieurot jäävät sinne, minne ne kuuluvat eli kampaamon kassaan.

TUTUSTU PROMISEEN

 

VAIN KAMPAAMOISTA
KEHITETTY JA VALMISTETTU SUOMESSA
HALUTUIMMAT SÄVYT
KOSTEUTUSTA JA HOITAVUUTTA HIUSTA LATISTAMATTA
100% VEGAANINEN

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin