IHANA KESÄ!

Kesä haastaa hiukset ja hiusvärin. Samalla kesän menot antavat hyvän syyn upeille kesäkampauksille ja hiusten hemmottelu mökkisaunassa kirkastaa myös mielen. Hiusten tehohoito aurinkotuolissa nauttien, mikä ihana ajatus!
Poimi tästä vinkit kesähiusten hellimiseen ja rentoihin kesäkampauksiin. Nautitaan kesän ja kesähiusten kauneudesta.

HIUSTEN SUOJAAMINEN JA KOSTEUTTAMINEN

Kesällä auringon paiste haastaa hiukset ja hiusvärin. Hiukset tarvitsevat suojaa auringon polttavilta säteiltä sekä hiusten värin haalistumista vastaan. Kesäkauden uutuus CUTRIN KOIVU on kehitetty suojaamaan ja syväkosteuttamaan hentoja hiuksia ja herkkää hiuspohjaa. Sarjaan kuuluu syväkosteuttava shampoo ja hoitoaine sekä kevyt hoitosuihke. Tuotteet sisältävät UVA- ja UVB-suojan. Saatavilla rajoitetun ajan.

RENNOT KESÄKAMPAUKSET

Luonnontaipuisista hiuksista saat kiharat puristeltua esiin CUTRIN MUOTO Light Volumizing Moussen avulla. Levitä muotovaahto pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja puristele hius kiharalle. Kuivaa hiukset diffuuserin avulla pää alaspäin tai anna kuivua luonnollisesti. Lopuksi pöyhi ja muotoile kiharapilvi käyttäen CUTRIN MUOTO Soft Spray Wax sprayvahaa.

Suoriin hiuksiin saat rennot beach-laineet, kun letität hiukset yöksi 2-3 letille. Käytä pohjalla CUTRIN MUOTO Light Volumizing Mousse muotovaahtoa. Avaa letit aamulla. Pöyhi hiukset ja suihkuta CUTRIN MUOTO Volumizing Dry-Shampoota extravolyymin saamiseksi.

Ohuisiin ja liukkaisiin hiuksiin paksut letit taiotaan kerrostamalla paljon useampia, oikein valittuja tuotteita.

Levitä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin runsaasti CUTRIN MUOTO Weightless Volumizing Moussea. Kuivaa hiukset ja harjaa samalla tuote hiuksiin. Suihkuta runsaasti CUTRIN MUOTO Texturizing Volume Spraytä. Tyvialueen kohotukseen saat runsautta suihkuttamalla CUTRIN MUOTO Strong Volume Hairspray hiuskiinnettä. Tuotteen kohdistava, horisontaalinen suutin on suunniteltu erityisesti tyvialueen kohottamiseen. Letitä hiukset ja kiinnitä lopuksi CUTRIN MUOTO Strong Volume Hairsprayllä.

KAUNIINA KESÄJUHLIIN

Teimme Teljänneito-blogin Jessica Rantalalle ihastuttavan kukitetun, boho-henkisen kampauksen.

Levitä föönauksen alle runsaasti CUTRIN MUOTO Strengthening Moussea tuomaan tuuheutta ja kampautuvuutta. Tyvelle lisäksi CUTRIN MUOTO Root Lifting Spray Moussea. Näin saat upean kohotuksen myös tyvialueelle. Föönaa hiukset pöyheiksi käyttämällä pyöröharjaa. Kiharra hiukset ja kokoa kiharat rennosti niskaan sijoitetun valkin päälle.

Käytä työskentelylakkana nopeasti kuivuvaa CUTRIN MUOTO Strong Instant Hairsprayta ja viimeistelyssä pitkäkestoista pitoa antavaa CUTRIN MUOTO Strong Volume Hairsprayta.

Kukita kampaus runsaasti. Yhdistä muodikkaita värjättyjä kuivakukkia herkkiin ja herkullisen pastellisiin tuoreisiin kukkiin. Tee kampauksesta kuin Svensk Tenn -kangas tai Pip Studion tapetti. Ihana idea kesän morsiamille, kaasoille, kesäjuhliin!

Katso tutorial-video, kuinka tämä boho-kampaus tehtiin.

VÄRJÄYTYMÄT HIUKSISSA

Vaaleiden hiusten vihreyteen ja sameuteen on useimmiten syynä talousveden mukana hiukseen kulkeutuvat mineraalit. Tehokkain apu mineraalien poistoon on CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo. Se puhdistaa ja auttaa poistamaan hiuksista kupari-, rauta- ja muita kivennäisainejäämiä. Muista hemmotella hiuksia puhdistuksen jälkeen CUTRIN AINOA -tehohoidolla.

MUISTA MYÖS HIUSPOHJAN KOSTEUTUS

Kesäaikana hiusten lisäksi myös hiuspohja joutuu koetukselle. CUTRIN BIO+ Hydra Balance -sarjan tuotteet tarjoavat välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta kesän kuivattamille hiuksille ja hiuspohjalle. Kosteuttavien shampoon ja hoitoaineen aktiiviainena on mm. kotimaista kauraöljyä sekä keramideja.

Sarjaan kuuluu lisäksi rauhoittava pesevä hoitoaine CUTRIN BIO+ Hydra Balance Cleansing Conditioner. Se on uudenlainen hellävarainen hoitotuote, joka yhdistää pesu- ja hoitoaineen. Nopean avun hiuspohjan kuivuuteen tuo hiuspohjaan jätettävä hoitovoide CUTRIN BIO+ Hydra Balance Scalp Treatment, joka kosteuttaa välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä auttaa säilyttämään hiuspohjan kosteuden.

CUTRIN-KOULUTTAJAN KESÄVINKIT

Kerää tuotteet koriin, nappaa mukaan kylmä kesäjuoma ja tee hiuksille ja hiuspohjalle kiireetön superhoito aurinkotuolissa nauttien.

  1. Esivalmistele hiukset hoitoa varten pesemällä syväpuhdistavalla CUTRIN AINOA Deep Clean Shampoolla.
  2. Levitä CUTRIN BIO+ Detox Scalp Treatment tasapainottava hoitonaamio hiuspohjalle. Levitä tuote jakauksittain hiuspohjaan ja hiero kevyesti, jotta tuote imeytyy.
  3. Levitä hiuksille vahvistava ja korjaava CUTRIN AINOA Nutri Repair Intensive Treatment -hiusnaamio. Anna vaikuttaa yhtä aikaa hoitonaamion kanssa noin 20 min.
  4. Huuhtele hoitotuotteet huolellisesti. Viimeistele hoito levittämällä pituuksiin ja latvoihin jätettävä CUTRIN AINOA Nutri Repair Anti-breakage Fluid. Se Jättää hiukset silkkisen pehmeän, mutta kevyen ja puhtaan tuntuisiksi.
  5. Jos haluat lisää sädehtivää kiiltoa, annostele muutama tippa kaunistavaa CUTRIN AINOA Nutri Repair Beautifying Oil Serum -kuivaöljyä.
  6. Leikkisyyttä ja vaihtelua CUTRIN AURORA suoraväreillä. Nopea niksi kesähiusten kellastumista vastaan: CUTRIN AURORA Direct Color Oyster Grey. Kysy CUTRIN-kampaajaltasi! Lisää suoraväri-inspiraatiota saat täältä.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin